ATP
Αυτοί θα είναι "οι 7 του Thiem"

 
Αυτοί θα είναι "οι 7 του Thiem"
Αυτοί θα είναι "οι 7 του Thiem"
tennisnews team Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 - 20:04

To "Thiem's 7", το τουρνουά επίδειξης που διοργανώνει ο Dominic Thiem στο Kitzbuhel της Αυστρίας, είχε κάποιες απώλειες εξαιτίας των αποχωρήσεων των Borna Coric, Gael Monfils και Grigor Dimitrov, έκανε όμως δυνατές προσθήκες της τελευταίες στιγμής και ανακοίνωσε το line-up του.

O Dominic Thiem θα είναι βεβαίως ο πρωταγωνιστής της διοργάνωσης, ως διοργανωτής, αλλά και ως ο τοπικός ήρωας, καθώς οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στο Kitzbuhel, μια πόλη που διοργανώνει και ένα χωμάτινο 250άρι τουρνουά.

Το "Thiem's 7" υπέστη ένα μικρό πλήγμα μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού στο Adria Tour, καθώς οι Borna Coric και Grigor Dimitrov, που αμφότεροι ήταν θετικοί στον ιό, απέσυραν τις συμμετοχές τους. Τη συμμετοχή του απέσυρε και ο Gael Monfils, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Ο Jan-Lennard Struff ήταν ο αντικαταστάτης του Coric, ενώ ο Thiem "έκλεισε" δυο ακόμα μεγάλα ονόματα για να αντικαταστήσουν και τους Monfils και Dimitrov, τον ανερχόμενο Casper Ruud και το Νο.12 της παγκόσμιας κατάταξης, Roberto Bautista Agut.

Έτσι, οι δυο όμιλοι όπως διαμορφώθηκαν, θα είναι οι εξής:

1ος όμιλος:
1) Dominic Thiem
2) Andrey Rublev
3) Jan-Lennard Struff
4) Casper Ruud

2ος όμιλος:
1) Matteo Berrettini
2) Roberto Bautista Agut
3) Karen Khachanov
4) Dennis Novak

To Thiem's 7 θα ξεκινήσει στις 7 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 Ιουλίου. Θα φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό θεατών, ενώ αναμένεται να έχει και χρηματικά έπαθλα, συνολικά στα 333.000 δολάρια, με το νικητή να κερδίζει το ποσό των 100.000 δολαρίων.

Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots