ATP
"Ο Novak προσφέρει πολλά στο τένις"

 
"Ο Novak προσφέρει πολλά στο τένις"
"Ο Novak προσφέρει πολλά στο τένις"
tennisnews team Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 - 7:36

Ακόμα μια φωνή στήριξης προς τον Novak Djokovic, από τον Γάλλο τενίστα Pierre-Hugues Herbert.

Μετά το πρόσφατο ξέσπασμα του κορωνοϊού στο Adria Tour, ο Novak Djokovic βρέθηκε στο στόχαστρο των media και του ασκήθηκε δριμύτατη κριτική για τα ελλειπή μέτρα ασφαλείας που υπήρχαν στο τουρνουά σε Σερβία και Κροατία.

Πολλοί από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά υπερασπίστηκαν τον Nole, κάτι που έκαναν και άλλοι παίκτες εκτός τουρνουά, με πιο πρόσφατες τις δηλώσεις του Pierre-Hugues Herbert.

"Ήμουν χαρούμενος που είδαμε και πάλι να παίζεται τένις. Υποτίθεται πως θα γινόταν για διασκέδαση και εξελίχθηκε σε εφιάλτη. Ίσως έγινε πολύ γρήγορα. Ο Novak είναι γεμάτος ιδέες. Είναι ξεκάθαρο πως δεν σκέφτονται όλοι σαν αυτόν. Προσφέρει όμως πολλά στο τένις και σε εμάς τους παίκτες, γι' αυτό και είμαι στο πλευρό του", είπε ο Γάλλος τενίστας, Νο.71 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Ο Djokovic, όπως και ο Rafael Nadal και πολλοί άλλοι, είναι αμφίβολοι για το φετινό US Open, εξαιτίας της αμφίρροπης κατάστασης που επικρατεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. O Herbert πάντως σκοπεύει να αγωνιστεί στη Νέα Υόρκη.

"Το σκέφτηκα και θα αγωνιστώ στο US Open, επειδή είναι η δουλειά μου, χρειάζομαι τα χρήματα και θέλω να δώσω χαρά στους ανθρώπους που θα βλέπουν από τις τηλεοράσεις τους. Έχω μόνο μια ανησυχία και αυτή είναι μήπως χάσω τη γέννηση του γιου μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots