ATP
Thiem: "Υπήρξαμε αφελείς"

 
Thiem: "Υπήρξαμε αφελείς"
Thiem: "Υπήρξαμε αφελείς"
tennisnews team Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 - 14:19

O Dominic Thiem παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως στο Adria Tour όλοι οι παίκτες υπήρξαν αφελείς, με αποτέλεσμα να μετανιώνουν αργότερα για τις συνέπειες. Ο Αυστριακός μίλησε επίσης για το τουρνουά που θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες με διοργανωτή τον ίδιο, στο Kitzbuhel της Αυστρίας.

"Σίγουρα ήταν μια περίεργη κατάσταση. Έπαιξα αρκετές εβδομάδες χωρίς κοινό στις κερκίδες και ήμουν πολύ χαρούμενος όταν είδα τον κόσμο. Πιστέψαμε πως τα μέτρα που είχε θεσπίσει η κυβέρνηση ήταν ασφαλή και σωστά. Κινηθήκαμε με αφέλεια και τώρα μετανιώνουμε για τις συνέπειες που προκαλέσαμε", δήλωσε ο Thiem, σε μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε στο Spox.

Ο Thiem, ο οποίος έχει δώσει πιθανότατα τους περισσότερους αγώνες από κάθε άλλον παίκτη κατά τη διάρκεια της αναστολής του tour, καθώς εδώ και δυο μήνες αγωνίζεται ασταμάτητα σε Αυστρία, Σερβία και Γαλλία, θα διοργανώσει τις επόμενες ημέρες (7-11 Ιουλίου) και ένα δικό του τουρνουά, στο Kitzbuhel της Αυστρίας. Το τουρνουά αυτό θα φιλοξενήσει μάλιστα και λίγους θεατές.

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ ξανά στο σπίτι μου. Θα κάνουμε όσα μπορούμε για να είμαστε σίγουροι πως όλοι θα είναι ασφαλείς και πως δεν θα μολυνθούν ή τίποτα τέτοιο. Για να επιστρέψει το τένις στην κανονικότητα, θα πρέπει να επιτρέπονται ξανά όλα τα ταξίδια από όλα τα μέρη του κόσμου. Όλοι οι παίκτες, είτε έρχονται από χώρες που τα πηγαίνουν καλά είτε από χώρες με πολλά θύματα, θα πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες για να αγωνιστούν, αλλιώς δεν είναι δίκαιο."

Φωτογραφία: UTS / Tennis Majors

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots