ATP
Djokovic: "Οι κριτικές ήταν σαν κυνήγι μαγισσών"

 
Djokovic: "Οι κριτικές ήταν σαν κυνήγι μαγισσών"
Djokovic: "Οι κριτικές ήταν σαν κυνήγι μαγισσών"
tennisnews team Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 - 10:22

O Novak Djokovic, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για τις σκληρές κριτικές που δέχτηκε μετά από το Adria Tour, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο της συμμετοχής του στο φετινό US Open.

Ο Djokovic, ο οποίος προπονήθηκε με τον Viktor Troicki στο Βελιγράδι, μίλησε αποκλειστικά στη Sportski žurnal της Σερβίας και αναφέρθηκε στα πλάνα του για την αμερικανική hard court season του Αυγούστου.

"Ακόμα δεν ξέρω αν θα αγωνιστώ στο US Open. Στην Ουάσινγκτον σίγουρα δεν θα παίξω, το Σινσινάτι είναι στο πρόγραμμα. Η συμμετοχή στο Roland Garros είναι πιο ασφαλής και επίσης η Μαδρίτη και η Ρώμη είναι στο πρόγραμμα", είπε ο Djokovic.

Τόσο ο Djokovic, όσο και ο Troicki, ανακοίνωσαν πως είναι θετικοί στον κορωνοϊό πριν από λίγες εβδομάδες, αλλά ξεπέρασαν τον ιό και επέστρεψαν στις προπονήσεις. Η κριτική που δέχτηκε ο Djokovic θεωρήθηκε υπερβολικά αυστηρή και ο Σέρβος μίλησε για πρώτη φορά δημόσια γι' αυτό το θέμα.

"Τελευταία, βλέπω πολύ κακοπροαίρετη κριτική. Προφανώς υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό, υπάρχει μια ατζέντα, λες και είναι κυνήγι μαγισσών. Σε κάποιος πρέπει να δοθεί η ευθύνη, σε κάποιο μεγάλο όνομα πρέπει να πέσει όλο το φταίξιμο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots