ATP
Προπονήθηκε σε hard court o Djokovic (vid)

 
Προπονήθηκε σε hard court o Djokovic (vid)
Προπονήθηκε σε hard court o Djokovic (vid)
tennisnews team Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 - 15:34

O Novak Djokovic πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση μετά από καιρό σε σκληρή επιφάνεια, δείχνοντας πως δεν έχει αποκλείσει ακόμα το US Open από το πρόγραμμά του.

Αφού ξεπέρασε τον κορωνοϊό, ο Djokovic επέστρεψε στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα, στις προσωπικές του εγκαταστάσεις, το Novak Tennis Center, στο Βελιγράδι.

Παράλληλα έδωσε και μια συνέντευξη στη Sportski žurnal, όπου είπε πως δεν είναι ακόμα σίγουρος για το πρόγραμμά του, δηλώνοντας πως σίγουρα έχει στα πλάνα του τα τρια σημαντικά χωμάτινα τουρνουά σε Μαδρίτη, Ρώμη και Roland Garros και πως δεν γνωρίζει ακόμα αν θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Σήμερα πάντως, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση μετά από αρκετό καιρό σε σκληρή επιφάνεια και συγκεκριμένα από τότε που αναγκαζόταν να προπονείται στο γήπεδο του σπιτιού του στη Μαρβέγια της Ισπανίας, κατά τη διάρκεια του lockdown του Απριλίου.


(Βίντεο: Instagram, Novak Tennis Center)

Θυμίζουμε πως μόλις πήρε το πράσινο φως από την κυβέρνηση της Ισπανίας ξεκίνησε να προπονείται στο χώμα, στο club της Μαρβέγιας, ενώ αργότερα επέστρεψε στο Βελιγράδι, όπου προπονήθηκε και αγωνίστηκε (στα πλαίσια του Adria Tour) στο χώμα.

Ο Djokovic προφανώς σκέφτεται σοβαρά να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει αρκετούς "καθαρούς" βαθμούς σε σχέση με τον Rafael Nadal, που πέρσι είχε κατακτήσει το US Open.

Θυμίζουμε πως το tour θα επιστρέψει στις 14 Αυγούστου από το Citi Open της Ουάσινγκτον, όπου ο Nole σίγουρα δεν θα αγωνιστεί. Αργότερα θα γίνει το Cincinnati Masters (22-30 Αυγούστου) και το US Open (31 Αυγούστου - 13 Σεπτεμβρίου) στη Νέα Υόρκη.

Φωτογραφία: A. Vasiljevic / Sportski Zurnal

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots