ATP
Απειλείται και το Australian Open!

 
Απειλείται και το Australian Open!
Απειλείται και το Australian Open!
tennisnews team Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 - 15:29

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Αυστραλίας ακύρωσε όλες τις πτήσεις της μέχρι και τον Μάρτιο του 2021, δείχνοντας πως ούτε καν το Australian Open, το οποίο θα ξεκινήσει σε 6 μήνες, δεν είναι σίγουρο πως θα διεξαχθεί!

Όπως δημοσίευσε η Daily Mail, η μεγάλη αεροπορική εταιρεία Qantas έχει ακυρώσει όλες τις διεθνείς πτήσεις της από την Αυστραλία εξαιτίας της πανδημίας μέχρι και τον Μάρτιο του 2021. Με τη μεγαλύτερη ίσως αεροπορική εταιρεία της χώρας να παίρνει μια απόφαση σαν κι αυτή, ο φόβος σχετικά με το Australian Open και άλλες μεγάλες εκδηλώσεις που αναμένονται τους πρώτους μήνες του 2021 στην Αυστραλία, είναι πολύ μεγάλος.

Να σημειωθεί πως η Αυστραλία συμπεριλαμβάνεται στις χώρες που διαχειρίστηκαν την πανδημική κρίση καλά ως τώρα και αυτή τη στιγμή περίπου 2.500 από τα καταγεγραμμένα κρούσματα είναι ενεργά. Πολλές από τις χώρες ωστόσο που δείχνουν να έχουν αντιμετωπίσει πολύ καλά τον ιό, παίρνουν και τα πιο αυστηρά προληπτικά μέτρα, προκειμένου να μείνει η κατάσταση ως έχει.

Το Australian Open είναι ένα από τα πιο οργανωτικά Grand Slam, έχοντας λύσει διάφορα προβλήματα που υπήρξαν κατά καιρούς στο τένις νωρίτερα από τα υπόλοιπα. Επίσης, διαθέτει και ασφάλεια για το ενδεχόμενο ακύρωσης από πανδημία, όπως και το Wimbledon, που είδαμε να τη χρησιμοποιεί αυτή τη χρονιά.

Εδώ και αρκετό καιρό, οι διοργανωτές του Australian Open έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν για να προετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα, παρόλο που ακόμα αργεί το αυστραλιανό καλοκαίρι. Όπως έχει τονίσει από την πρώτη στιγμή η Tennis Australia, η ακύρωση του τουρνουά δεν έπαψε ποτέ να είναι ένα από τα σενάρια που εξετάζονται, απλώς είναι το χειρότερο όλων και σίγουρα το λιγότερο πιθανό έως τώρα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots