Θετικός στον κορωνοϊό ο Paire!

 
Θετικός στον κορωνοϊό ο Paire!
Θετικός στον κορωνοϊό ο Paire!
tennisnews team Κυριακή, 30 Αυγούστου 2020 - 19:16

O Benoit Paire είναι θετικός στον κορωνοϊό μετά και το τελευταίο τεστ που έκανε και απέσυρε τη συμμετοχή του από το US Open. Ανησυχία για το bubble της Νέας Υόρκης, που δεν αποκλείεται να έχει και άλλα κρούσματα.

H USTA ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ότι για πρώτη φορά κάποιος παίκτης βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

"Ένας παίκτης ήταν θετικός στον Covid-19 στο US Open και απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά. Ο παίκτης είναι ασυμπτωματικός. Όπως επιβάλλουν τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας, ο παίκτης θα μείνει σε καραντίνα για τουλάχιστον 10 μέρες. Επιπλέον, θα γίνει ιχνηλάτηση μήπως χρειαστεί να περάσουν κι άλλοι καραντίνα 14 ημερών."

Δεν άργησε να "διαρρεύσει" πως ο παίκτης είναι ο Benoit Paire, με την περίπτωση να είναι αρκετή ύποπτη και ανησυχητική.

Ο Γάλλος είχε κάνει 3 φορές το PCR, πριν πάει και όσο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, με όλα τα τεστ να είναι αρνητικά. Το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στο 4ο κατά σειρά τεστ που έκανε, σημαίνει πως είχε κολλήσει είτε πριν μπει στο bubble, είτε ότι υπάρχουν κι άλλα ενεργά κρούσματα στο bubble που δεν ανιχνεύτηκαν.

Θυμίζουμε πως στον 1ο γύρο του Cincinnati Masters την προηγούμενη εβδομάδα, ο Paire είχε εγκαταλείψει μετά από λίγη ώρα την αναμέτρησή του με τον Borna Coric, ενώ έχανε με 0-6, 0-1, εξαιτίας στομαχόπονου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots