ATP
Pella: "Θανάσιμο λάθος, φανταστείτε πως νιώθω..." (vid)

 
Pella: "Θανάσιμο λάθος, φανταστείτε πως νιώθω..." (vid)
Pella: "Θανάσιμο λάθος, φανταστείτε πως νιώθω..." (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 - 17:35

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο Guido Pella, ο οποίος αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Σινσινάτι και να κάνει 5 φορές το τεστ για τον κορωνοϊό σε σχεδόν μια εβδομάδα - όλες ήταν αρνητικό - τελικά μπήκε από λάθος σε καραντίνα, όπως και ο Hugo Dellien.

Με ένα μήνυμα που δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram, ο Αργεντινός τενίστας, No.35 στην παγκόσμια κατάταξη, ανακοίνωσε πως όχι μόνο βγήκε αρνητικός στον ιό για 5η φορά, αλλά το ίδιο συνέβη και με τον φυσιοθεραπευτή του, Jose Galvan, από τον οποίο ξεκίνησε όλη η ιστορία.

"Απ' ότι φαίνεται ο φυσιοθεραπευτής μου δεν είχε ποτέ τον ιό, φανταστείτε πως νιώθω... Κάποιος έκανε ένα θανάσιμο λάθος και δεν ξέρω αν θα υποστεί τις συνέπειες", είπε ο Pella.

Θυμίζουμε πως όταν έφτασαν στη Νέα Υόρκη, ο Jose Galvan, φυσιοθεραπευτής των Pella και Hugo Dellien (που θα έπαιζε στα προκριματικά του Σινσινάτι), ενημερώθηκε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό, χωρίς ωστόσο να λάβει την ανάλυση του τεστ. Οι δυο παίκτες αναγκάστηκαν να αποσύρουν τις συμμετοχές τους από το Western & Southern Open, τηρώντας το πρωτόκολλο της USTA.

Ωστόσο από τις 16 Αυγούστου έως σήμερα, ο Pella, o Dellien και ο προπονητής του Pella, Jose Acasuso, έκαναν άλλες 5 φορές το τεστ και ήταν όλες αρνητικό. Επιπλέον, αρνητικό βγήκε και το επόμενο τεστ του Galvan, με αποτέλεσμα να κάνει τον Pella να εικάζει ότι εξαρχής έγινε ένα μεγάλο λάθος.

Σε κάθε περίπτωση, οι δυο παίκτες έχασαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρήματα και βαθμούς από το τουρνουά του Σινσινάτι, με τα καλά νέα να είναι τουλάχιστον ότι θα μπορέσουν να αγωνιστούν στο US Open εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots