Εκτός Roland Garros και χωρίς νίκη στο χώμα ο Thiem! (vid)

 
Dominic Thiem
Dominic Thiem © Roland Garros / FFT
tn team Κυριακή, 22 Μαϊος 2022 - 14:28

Ο Dominic Thiem γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από τον Hugo Dellien και παρέμεινε χωρίς νίκη στην φετινή σεζόν στο χώμα, αλλά και στους τελευταίους 12 μήνες! Καλό ξεκίνημα στο Παρίσι για τον Grigor Dimitrov.

Ο Hugo Dellien πραγματοποίησε ένα μεστό παιχνίδι και επιβλήθηκε με 6-3, 6-2, 6-4 του Dominic Thiem σε 2 ώρες, για να πάρει την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Roland Garros.

Παραμένει μακριά από τον καλό του εαυτό ο Thiem, που δεν μπόρεσε να πετύχει ούτε μια νίκη στην αγαπημένη του περίοδο στη σεζόν, που είναι το χώμα, ενώ συνολικά έφτασε τις 6 διαδοχικές ήττες από τότε που επέστρεψε στη δράση και τις 10 διαδοχικές ήττες γενικά στο tour, από τον Μάιο του 2021 μέχρι και σήμερα.

Δεν έχει γευτεί τη νίκη στους 12 τελευταίους μήνες ο 28χρονος Aυστριακός, ο οποίος έχει υποχωρήσει στο Νο.194 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Dellien θα παίξει για 2η φορά στην καριέρα του στον 2ο γύρο του Roland Garros, μετά από το 2019, και θα περιμένει την αναμέτρηση του Karen Khachanov με τον Nuno Borges.

Στον 2ο γύρο προκρίθηκε και ο Grigor Dimitrov, ο οποίος χρειάστηκε μόλις 94 λεπτά για να συντρίψει τον Marcos Giron με 6-1, 6-1, 6-1, σε ένα παιχνίδι που κυριάρχησε πλήρως. Επόμενος αντίπαλος για τον Dimitrov ο Borna Coric, που κέρδισε τον Carlos Taberner με 3-6, 6-2, 6-3, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots