ATP
"Θετικός στον κορωνοϊό ο πατέρας του Zverev"

 
"Θετικός στον κορωνοϊό ο πατέρας του Zverev"
"Θετικός στον κορωνοϊό ο πατέρας του Zverev"
tennisnews team Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020 - 17:02

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ιταλία, ο πατέρας και προπονητής του Alexander Zverev, ο οποίος αυτή την εβδομάδα βρισκόταν στην Τεργέστη, είναι θετικός στον κορωνοϊό. 

Ο πατέρας του Sascha και του Mischa Zverev, έκανε τεστ στον κορωνοϊό και την Παρασκευή έμαθε ότι είναι θετικός, σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες από το Challenger της Τεργέστης, τις οποίες δημοσιεύει το ubitennis.com.

Ο Alexander Zverev Sr. πήγε στην Τεργέστη μαζί με τον Mischa, για το τοπικό Challenger που ξεκίνησε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ακόμα καμιά επίσημη ανακοίνωση δεν επιβεβαιώνει την πληροφορία, ωστόσο τόσο ο Mischa όσο και ο πατέρας του, αποχώρησαν από το τουρνουά. Ο Alexander Zverev Sr. παραμένει σε καραντίνα, ενώ ο Mischa έκανε το τεστ και ήταν αρνητικός.

Δεν είναι επίσης γνωστό πότε ήρθε σε επαφή για τελευταία φορά με τον άλλο του γιο, τον Sascha Zverev, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο "bubble" της Νέας Υόρκης και επίσης ήταν αρνητικός στον κορωνοϊό. Θυμίζουμε πως ο Sascha έκανε αρκετά ταξίδια και στην περίοδο της αναστολής του tour και ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρθηκε σε αυτά τον έβαλαν αρκετές φορές στο επίκεντρο σκληρής κριτικής.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots