ATP
Rublev: "Ο Djokovic μας απολογήθηκε πολλές φορές"

 
Rublev: "Ο Djokovic μας απολογήθηκε πολλές φορές"
Rublev: "Ο Djokovic μας απολογήθηκε πολλές φορές"
tennisnews team Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 - 15:12

Ο Andrey Rublev αποκάλυψε πως ο Novak Djokovic του απολογήθηκε πολλές φορές μετά από αυτό που συνέβη στo Adria Tour και την αναγκαστική ακύρωση του τουρνουά.

Ένας από τους λόγους που δέχτηκε σκληρές κριτικές ο Novak Djokovic μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού στο τουρνουά που διοργάνωση στα Βαλκάνια, ήταν και η στάση που κράτησε αργότερα, καθώς καθυστέρησε αρκετά να κάνει κάποια ανακοίνωση και οι ανακοινώσεις που έγιναν τελικά δεν θεωρήθηκαν επαρκείς. Ο Σέρβος ωστόσο απολογήθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες με προσωπικά μηνύματα και μάλιστα το έκανε πολλές φορές, όπως αποκάλυψε ο Rublev.

"Ήταν πολύ αναστατωμένος με όλη αυτή την κατάσταση. Τα είχε οργανώσει όλα και κανείς δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο. Εκείνος και η ομάδα του, μας απολογήθηκαν πολλές φορές", αποκάλυψε ο Rublev.

"Ελπίζω πως θα αναρρώσουν όλοι πολύ γρήγορα και πως θα προετοιμαστεί (ο Djokovic) για την επιστροφή του tour", πρόσθεσε ο 22χρονος Ρώσος τενίστας.

Όπως παραδέχτηκε ο Rublev, κανείς παίκτης δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο: "Δεν υπήρχε τέτοιος φόβος, ήταν απλά ένα τουρνουά επίδειξης. Σίγουρα κάναμε πράγματα που μπορούμε να αποφύγουμε στο μέλλον, επειδή πρέπει να μαθαίνουμε από τέτοια παραδείγματα και από άλλα αθλήματα που έχουν ήδη επιστρέψει, όταν ξεκινήσει το tour."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots