ATP
Το εντυπωσιακό γκράφιτι με τον Djokovic στη Βοσνία (pic)

 
Το εντυπωσιακό γκράφιτι με τον Djokovic στη Βοσνία (pic)
Το εντυπωσιακό γκράφιτι με τον Djokovic στη Βοσνία (pic)
tennisnews team Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 - 6:10

Ένα εντυπωσιακό γκράφιτι ύψους 8 μέτρων κοσμεί από αυτή την εβδομάδα την περιοχή Trnovo, που είναι λίγο έξω από το Σαράγεβο, στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη.

Παρά τις πολύ αυστηρές κριτικές που δέχτηκε μετά από το φιάσκο του Adria Tour, o Novak Djokovic παραμένει μια από τις δημοφιλέστερες και πιο αγαπητές προσωπικότητες στα Βαλκάνια.

Μετά από το εντυπωσιακό πορτρέτο που δημιούργησε ο Andrej Josifovski σε γήπεδο της Djukic Tennis Academy στο Βελιγράδι, ακόμα ένα έργο τέχνης δημιουργήθηκε πρόσφατα προς τιμήν του Nole.

Ο Milos Popovic ζωγράφισε το υπέροχο γκράφιτι ύψους 8 μέτρων σε κτίριο της πλατείας Srdjan Knezevic στο Trnovo της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης. Όπως είπε ο καλλιτέχνης, το έργο χρειάστηκε 5 ημέρες για να ολοκληρωθεί.

"Δεδομένου ότι ο Novak είναι στο Νο.1 του κόσμου, πρόκειται για ένα παγκόσμιο μήνυμα. Πιστεύω πως ο κάθε άνθρωπος που επισκέπτεται τη μικρή μας κοινότητα θα έχει την ευκαιρία να φωτογραφηθεί δίπλα από την τοιχογραφία και να περάσει λίγο χρόνο σ' αυτό το μικρό μέρος, που έχει να προσφέρει πλούσιο τουρισμό", είπε ο Popovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots