ATP
Παραλίγο επεισόδιο στο φιλέ μεταξύ Edmund και Evans! (vid)

 
Παραλίγο επεισόδιο στο φιλέ μεταξύ Edmund και Evans! (vid)
Παραλίγο επεισόδιο στο φιλέ μεταξύ Edmund και Evans! (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 - 6:13

O Kyle Edmund δεν πήρε καθόλου καλά την ήττα του από τον Daniel Evans για το τουρνουά επίδειξης που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο και παραλίγο να προκαλέσει θερμό επεισόδιο κατά την τυπική χειραψία στο φιλέ με τον αντίπαλό του.

Αφού πήρε τη νίκη με 6-4, 6-4 στο "βρετανικό" ντέρμπι, ο Evans πανηγύρισε εντόνως και αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Edmund, που αντί να ακουμπήσει τη ρακέτα του στη ρακέτα του αντιπάλου του, τη χτύπησε επιθετικά.

O Evans δε συνέχισε το περιστατικό με τον αντίπαλό του, αλλά όταν πήγε στην καρέκλα του η κάμερα τον έπιασε να μιλάει γι' αυτό: "Είδες τι έκανε με τη ρακέτα μου; Τη χτύπησε."

Μια γυναικεία φωνή εκτός πλάνου απάντησε στον Evans, λέγοντας πως μάλλον δεν ήταν κάτι σοβαρό και ήταν περισσότερο ένα αστείο, αλλά ο κορυφαίος Βρετανός τενίστας αυτή τη στιγμή και Νο.28 στην παγκόσμια κατάταξη είχε διαφορετική άποψη: "Νομίζω πως το έκανε σοβαρά."

Ο Evans είχε κερδίσει ξανά τον Edmund πριν από λίγες ημέρες για το πρώτο τουρνουά Battle of the Brits, που είχε γίνει σε κλειστά γήπεδα τον προηγούμενο μήνα. Αυτή η αναμέτρηση ήταν για το δεύτερο Battle of the Brits, το οποίο σε αντίθεση με το πρώτο γίνεται σε ανοιχτά γήπεδα, στο Roehampton του Λονδίνου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots