ATP
Ο Djokovic βοήθησε τη μικρή Sofia με τη θεραπεία της

 
Ο Djokovic βοήθησε τη μικρή Sofia με τη θεραπεία της
Ο Djokovic βοήθησε τη μικρή Sofia με τη θεραπεία της
tennisnews team Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020 - 6:39

Ακόμα μια σπουδαία φιλανθρωπική πράξη πραγματοποίησε ο Novak Djokovic, ο οποίος βοήθησε την οικογένεια της μικρής Sofia να ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη θεραπεία της.

Μια καλή είδηση έρχεται από τη Σερβία, όπου ο Novak Djokovic δείχνει για μια ακόμα φορά το φιλανθρωπικό του πρόσωπο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μικρή Sofia πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 και πρέπει να ταξιδέψει άμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και να ακολουθήσει θεραπεία. Ο καλύτερος Σέρβος τενίστας όλων των εποχών, βοήθησε τους γονείς οικονομικά και επιπλέον τους παρείχε μια ιδιωτική πτήση άμεσα για την Αμερική, ώστε να γίνουν εγκαίρως όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Οι γονείς της, που έκαναν έρανο για να συγκεντρώσουν τα χρήματα που χρειάστηκαν, ενημέρωσαν πως τα χρήματα βρέθηκαν και δυο βασικοί λόγοι γι' αυτό ήταν ο Djokovic, καθώς και ο Σέρβος επιχειρηματίας Miodrag Kostic.

"Θεού θέλοντος, το πλάνο είναι να μπορέσουμε να πληρώσουμε το νοσοκομείο όσο πιο νωρίς γίνεται, να αρχίσει η διαδικασία για την έκδοση των visa και να φύγουμε για την Αμερική. Μετά απ' αυτά, όλα είναι στα χέρια του Θεού. Τα έσοδα από τον έρανο είναι αρκετά για να μείνουμε εκεί τρεις μήνες. Ελπίζουμε να μην προκύψει κάτι απρόοπτο.

Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες στον Miodrag Kostic και στον Novak Djokovic, που μας παρείχε μια ιδιωτική πτήση για την Αμερική. Η βοήθειά τους ήταν η κορυφή αυτής της δράσης, που θα φέρει μια καλύτερη ζωή στη Sofia μας. Χωρίς τη βοήθεια αυτή, η οργάνωση ενός τέτοιου ταξιδιού στον καιρό της πανδημίας δε θα γινόταν τόσο εύκολα", ανέφεραν οι γονείς της Sofia, στην ανακοίνωση που δημοσίευσαν από το ειδικό προφίλ που δημιούργησαν για να βοηθήσουν την κόρη τους.

Φωτογραφία: Instagram (@zasofijinprvikorak) και tennisnews.gr

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots