ATP
Ακόμα αναποφάσιστος ο Nole

 
Ακόμα αναποφάσιστος ο Nole
Ακόμα αναποφάσιστος ο Nole
tennisnews team Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 - 18:21

Παρόλο που όλα τα σημάδια έδειχναν ότι ο Novak Djokovic θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με τα μέσα της πατρίδας του, δεν είναι ακόμα σίγουρο πως ο Σέρβος θα αγωνιστεί στο US Open και αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση τις επόμενες ημέρες.

Εδώ και κάποιες ημέρες ο Djokovic προετοιμάζεται σε σκληρές επιφάνειες, ενώ το όνομά του βρέθηκε στις λίστες συμμετοχής του Cincinnati Masters και του US Open. Παρόλα αυτά, ακόμα δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιη η παρουσία του Nole στη Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρει το sportklub.rs, υπάρχει ενημέρωση από την ομάδα του Σέρβου, πως ακόμα δεν είναι σίγουρος για τα αμερικανικά τουρνουά και αναμένεται να λάβει την τελική του απόφαση σε λίγες ημέρες, ενδεχομένως και μέσα στην εβδομάδα.

Ο Djokovic είχε αποκλειστεί στον 4ο γύρο του αμερικανικού major πέρσι, καθώς είχε εγκαταλείψει ως τραυματίας στην αναμέτρησή του με τον Stan Wawrinka. Με την απόφαση του Rafael Nadal να μην αγωνιστεί σε κανένα αμερικανικό τουρνουά φέτος, o Novak έχει τη δυνατότητα να ανοίξει κατά πολύ τη διαφορά τους και να εξασφαλίσει για αρκετό καιρό ακόμα την παραμονή του στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς μόνο στην Αμερική υπάρχουν 2.460 διεκδικήσιμοι πόντοι για τον Σέρβο!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots