ATP
Wild card για το US Open o Murray

 
Wild card για το US Open o Murray
Wild card για το US Open o Murray
tennisnews team Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020 - 6:33

Μετά από το τουρνουά του Σινσινάτι, ο Andy Murray εξασφάλισε μια wild card και για το US Open, επομένως αναμένεται να αγωνιστεί και στα δυο αμερικανικά τουρνουά.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της wild card από το Western & Southern Open, o Andy Murray πήρε μια wild card και για το US Open. Θυμίζουμε πως τα δυο μεγάλα τουρνουά των Ηνωμένων Πολιτειών θα διεξαχθούν στο διάστημα ενός μήνα (20 Αυγούστου - 13 Σεπτεμβρίου) στο Flushing Meadows της Νέας Υόρκης. 

Ο Murray, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον θώρακα στο τέλος της περσινής χρονιάς και δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στο 2020, αναμένεται να δώσει τον πρώτο του αγώνα για το Masters του Σινσινάτι μετά από 9 περίπου μήνες.

Ο Murray ήταν και ο μόνος παίκτης που δεν είναι από τις ΗΠΑ και πήρε wild card για το US Open. Οι υπόλοιποι 7 παίκτες που πήραν, είναι οι Ulises Blanch, Maxime Cressy, Sebastian Korda, Thai-Son Kwiatkowski, Michael Mmoh, Brandon Nakashima και Jeffrey John Wolf.

Στις γυναίκες ξεχώρισε η wild card που πήρε η Kim Clijsters, η οποία είχε πάρει wild card επίσης και για το Σινσινάτι. Οι υπόλοιπες wild card πήγαν στις Usue Maitane Arconada, CiCi Bellis, Francesca Di Lorenzo, Caroline Dolehide, Ann Li, Robin Montgomery και Whitney Osuigwe.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots