ATP
Ρώμη: Το πρόγραμμα των προημιτελικών

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic
tennisnews team Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:42

Ημέρα προημιτελικών σήμερα στη Ρώμη, με τους Rafael Nadal και Novak Djokovic να διεκδικούν από ένα εισιτήριο για τους ημιτελικούς. Πολλά τα δυνατά παιχνίδια - δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Στις 13:00 θα ξεκινήσει η δράση στα γήπεδα του Foro Italico, με τον αγώνα της Simona Halep κόντρα στη Yulia Putintseva να ανοίγει το πρόγραμμα του Centrale. Την ίδια ώρα στο Pietrangeli, ο Matteo Berrettini θα αντιμετωπίσει τον Casper Ruud.

Στις 15:30 θα αρχίσει ο αγώνας του Novak Djokovic, που θα αντιμετωπίσει μια από τις εκπλήξεις της εβδομάδας, τον qualifier Dominik Koepfer. Περίπου την ίδια ώρα, θα γίνει ένα μεγάλο ντέρμπι για το ταμπλό των γυναικών, ανάμεσα στη Victoria Azarenka και στην Garbine Muguruza.

Ακόμα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι θα ακολουθήσει στο Pietrangeli, ανάμεσα στη Marketa Vondrousova και στην Elina Svitolina, ενώ στις 19:00 θα ξεκινήσει το παιχνίδι μεταξύ του Denis Shapovalov και του Grigor Dimitrov.

Στο Centrale η δράση θα επανεκκινήσει στις 20:00, με την αναμέτρηση της Elise Mertens απέναντι στην Karolina Pliskova. Το πρόγραμμα θα κλείσει με το παιχνίδι του Rafael Nadal με τον Diego Schwartzman, που δεν θα αρχίσει πριν τις 21:30. Ο Nadal, ο οποίος διεκδικεί τον 10ο τίτλο του στη Ρώμη, θα διεκδικήσει επίσης τη 10η νίκη του απέναντι στον Aργεντινό, σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Οι αγώνες του Internazionali BNL d' Italia μεταδίδονται από την COSMOTE TV

Το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Centrale:
13:00 Simona Halep v Yulia Putintseva
15:30 Novak Djokovic v Dominik Koepfer
20:00 Elise Mertens v Karolina Pliskova
21:30 Diego Schwartzman v Rafael Nadal

Pietrangeli:
13:00 Matteo Berrettini v Casper Ruud
15:00 Victoria Azarenka v Garbine Muguruza
17:00 Marketa Vondrousova v Elina Svitolina
19:00 Denis Shapovalov v Grigor Dimitrov

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots