ATP
Ο Bublik άφησε εκτός τον Auger-Aliassime! (vid)

 
Alexander Bublik
Alexander Bublik Tennis TV
tennisnews team Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 - 17:50

O Alexander Bublik κέρδισε τα 12 από τα 15 τελευταία games της αναμέτρησης και άφησε εκτός Hamburg Open τον Felix Auger-Aliassime.

Η εντυπωσιακή πορεία του Alexander Bublik στο Αμβούργο συνεχίζεται, καθώς ο 23χρονος Καζάκος, ο οποίος μπήκε στο τουρνουά ως lucky loser από τα προκριματικά, επιβλήθηκε του Auger-Aliassime με 6-4, 6-2 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Hamburg European Open.

O Bublik μάλιστα είχε χάσει τα 3 πρώτα games της αναμέτρησης, αλλά κατάφερε να κερδίσει τα 12 από τα 15 επόμενα games και να φτάσει σε μια νίκη που ήρθε μάλιστα και σχετικά άνετα!

Πρώτα ο Καζάκος αθλητής ισοφάρισε σε 3-3 και αργότερα κέρδισε ακόμα 3 διαδοχικά games, πολύ πιο δύσκολα από την πρώτη φορά, καθώς όλα τα games ήταν κλειστά με πολλές ισοπαλίες. Αρχικά ισοφάρισε σε 4-4 σώζοντας ένα reak point, στο 9ο game έκανε ξανά break μετά από 3 ευκαιρίες και στο 10ο game έσβησε ακόμα 4 break points του Auger-Aliassime, για να κρατήσει το σερβίς του και να κάνει το 6-4.

Στο 2ο σετ ο Bublik δεν απειλήθηκε καθόλου από τη γραμμή του σερβίς, συνεχίζοντας να είναι πολύ αποδοτικός στις επιστροφές του, παίζοντας και χωρίς καμία πίεση πια. Έκανε break στο 1ο (1-0) και στο 7ο game (5-2), για να "κλειδώσει" τη νίκη σε 78 λεπτά αγώνα.

Στα προημιτελικά του Αμβούργου ο Bublik θα αντιμετωπίσει τον Cristian Garin, που νωρίτερα σήμερα κέρδισε τον Yannick Hanfmann με 6-2, 7-6 (3).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots