ATP
Θετικός στον Covid-19 ο Fognini

 
Fabio Fognini
Fabio Fognini
tennisnews team Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 - 16:24

O Fabio Fognini βγήκε θετικός στο τεστ που έκανε για κορωνοϊό στο τουρνουά της Σαρδηνίας και απέσυρε τη συμμετοχή του.

"Μετά το θετικό τεστ στον Covid-19 στις 14 Οκτωβρίου 2020, ο Fabio Fognini απέσυρε τη συμμετοχή του από το Forte Village Sardegna Open", ανακοίνωσε σήμερα το τουρνουά.

"Ο κύριος Fognini έχει μπει σε καραντίνα. Ο γιατρός του τουρνουά και η ιατρική ομάδα θα συνεχίσουν να επιβλέπουν την κατάσταση. Η διαδικασία ιχνηλάτησης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη για να βρεθεί αν κάποιος είχε έρθει σε στενή επαφή μαζί του. Ο Fognini θα αντικατασταθεί στο κυρίως ταμπλό από κάποιον lucky loser."

Η ανακοίνωση του νεοσύστατου τουρνουά της Σαρδηνίας, σε συνεργασία και με την ATP, ανέφερε το όνομα του Fognini μιας και ο ίδιος ο Ιταλός δέχθηκε να σπάσει το ιατρικό απόρρητο ανακοινώνοντας την είδηση και με ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Θυμίζουμε ότι και τη Δευτέρα ανακοινώθηκε ένα θετικό κρούσμα Covid-19, στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης στη Ρωσία, χωρίς όμως να αποκαλυφθεί το όνομα του παίκτη, παρότι υπήρξε έντονη φημολογία για τον Sam Querrey. 

O Fognini ήταν στο Νο.1 του ταμπλό του Sardegna Open και τη θέση του πήρε ο Σέρβος Danilo Petrovic, ως lucky loser. Μπήκε απευθείας μάλιστα στον 2ο γύρο και θα αντιμετωπίσει τον Roberto Carballes Baena για μια θέση στα προημιτελικά. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots