ATP
Paris Masters: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal ©Cédric Lecocq/FFT
tennisnews team Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2020 - 9:49

Ημέρα προημιτελικών σήμερα στο Παρίσι. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης ημέρας του Rolex Paris Masters.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το τελευταίο Masters της χρονιάς, με την προημιτελική φάση του μονού να συγκεντρώνει φυσικά όλο το ενδιαφέρον. Στις 15:00 θα ξεκινήσει η δράση στην Accor Arena, με την αναμέτρηση του Diego Schwartzman κόντρα στον Daniil Medvedev. Ο Schwartzman, ο οποίος πραγματοποιεί μια πολύ σπουδαία σεζόν, με νίκη θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκρισή του στο ATP Finals, ωστόσο και να μην τα καταφέρει ο μόνος τρόπος να μην προκριθεί στο τέλος θα είναι να κερδίσει τον τίτλο ο Pablo Carreno Busta.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Milos Raonic με τον Ugo Humbert, με τον 22χρονο Γάλλο να αναζητά ακόμα μια πολύ μεγάλη πρόκριση, μετά από τις εντυπωσιακές νίκες του επί των Casper Ruud, Στέφανου Τσιτσιπά και Marin Cilic, που έχουν στρέψει μεγάλο ενδιαφέρον πάνω του.

Στις 19:30 θα γίνει μια ισπανική μάχη ανάμεσα στον Rafael Nadal και στον Carreno Busta. Όπως προαναφέρθηκε, για τον Carreno Busta η νίκη είναι μονόδρομος ώστε να μείνει "ζωντανός" στη μάχη του Λονδίνου, ωστόσο έχει μόνο ήττες (0-6) απέναντι στον Nadal, που δίχως αμφιβολία έχει μια καλή ευκαιρία να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στο Bercy αυτή την εβδομάδα.

Το πρόγραμμα θα κλείσει ο τελευταίος προημιτελικός, ανάμεσα στον Alexander Zverev και στον Stan Wawrinka, που κάνει μια από τις καλύτερες εβδομάδες της καριέρας του, θυμίζοντας και πάλι τον καλύτερό του εαυτό.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

Court Central:
15:00 Diego Schwartzman v. Daniil Medvedev COSMOTE SPORT 6HD
17:00 Milos Raonic v. Ugo Humbert COSMOTE SPORT 6HD
19:30 Rafael Nadal v. Pablo Carreno Busta COSMOTE SPORT 6HD
21:30 Alexander Zverev v. Stan Wawrinka COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots