ATP
Murray: "Δεν ξέχασα να παίζω τένις"

 
Andy Murray
Andy Murray
tennisnews team Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 - 12:30

Αισιόδοξος για το 2021 παρουσιάστηκε ο Andy Murray, που πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει κοντά στο καλύτερό του επίπεδο και να επιστρέψει στις μεγάλες επιτυχίες.

"Δεν έχω ξεχάσει να παίζω τένις. Είδα αρκετά πράγματα από το λίγο που έπαιξα την προηγούμενη σεζόν, στην Ασία περισσότερο μέχρι την Αμβέρσα το 2019, αλλά και από τους αγώνες που έδωσα στη Νέα Υόρκη", είπε ο άλλοτε Νο.1 παίκτης της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος 3 Grand Slam τίτλων.

"Ξέρω πως πρέπει να παίξω και πως αν βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση και υγιής για αρκετό διάστημα, θα μπορέσω να κάνω μεγάλες νίκες. Γι' αυτό το λόγο δουλεύω, για να προσπαθήσω να αποφύγω τα προβλήματα με το σώμα μου την επόμενη χρονιά", πρόσθεσε ο 33χρονος, σύμφωνα με το The Herald.

O κορυφαίος Βρετανός τενίστας στην ιστορία της open era, είπε επίσης πως ανυπομονεί να αγωνιστεί σε ακόμα ένα Wimbledon, όπως και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, που θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στον προγραμματισμό του.

"Το μόνο πράγμα που ξέρω ότι ίσως να μην καταφέρω να έχω ξανά, είναι το ίδιο επίπεδο στην ταχύτητά μου. Αλλά ελπίζω πως βελτιώνοντας τη δύναμη μου, θα με βοηθήσει να γίνω και λίγο γρηγορότερος στο τερέν. Δεν υπάρχει λόγος να μην καταφέρω να φτάσω στο παλιό μου επίπεδο τα υπόλοιπα στοιχεία του παιχνιδιού μου."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots