ATP
Vajda: "Προσήλωση στα Grand Slam"

 
Marian Vajda & Novak Djokovic
Marian Vajda & Novak Djokovic Φωτογραφία: Instagram (@vajdamarian)
tennisnews team Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 - 11:00

O Marian Vajda εξήγησε πως ο Novak Djokovic πέτυχε τον μεγάλο στόχο του για το 2020 και το 2021 η αποκλειστική προσήλωσή του θα είναι τα Grand Slams, ώστε να πλησιάσει τα ρεκόρ των Roger Federer και Rafael Nadal.

"Ο Novak πέτυχε κάτι απίστευτο, τερμάτισε για 6η φορά στην καριέρα του μια χρονιά στο Νο.1. Πέτυχε τον στόχο που έθεσε στην αρχή του 2020. Τώρα η προσήλωσή του του για το 2021 θα είναι κυρίως τα Grand Slam, ώστε να πλησιάσει τους Federer και Nadal", είπε ο προπονητής του Nole, στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, sport.sk.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα του Nole στην επανέναρξη της σεζόν. Είχα μια ανησυχία για το αν θα παρέμενε σε καλή φόρμα μετά τον κορωνοϊό. Αλλά όταν πήγα στη Μαρβέγια και ξεκινήσαμε τις προπονήσεις, ήταν πολύ καλά. Κέρδισε όλα τα παιχνίδια του στη Νέα Υόρκη και αν δεν συνέβαινε η άτυχη στιγμή με την αποβολή στο US Open μπορεί να κέρδιζε και αυτό το τουρνουά."

Κλείνοντας, ο 55χρονος Σλοβάκος τεχνικός αναφέρθηκε και στο Australian Open, που λογικά θα είναι το τουρνουά που θα ανοίξει το 2021, διάφορα ερωτηματικά ωστόσο εγείρονται σχετικά με την ημερομηνία έναρξης.

"Θα είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα από τη μεριά των διοργανωτών. Θα δούμε πότε θα ξεκινήσει το Australian Open και πότε τα υπόλοιπα τουρνουά, ποια θα είναι στο πρόγραμμα και ποια θα γίνουν. Θα ήταν πολύ καλό αν φτιαχτεί ένα bubble στο Australian Open, όπως αυτά της Νέας Υόρκης και του Παρισιού, ώστε τα πάντα να γίνουν γύρω από το Melbourne Park."

Σύμφωνα με τον Vajda, η pre-season θα ξεκινήσει σε 2 εβδομάδες για τον Djokovic, που σκοπεύει να επιστρέψει στις προπονήσεις στις 10 Δεκεμβρίου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots