ATP
Τσιτσιπάς, Medvedev και Sinner οι επόμενοι "Big 3" του Toni Nadal

 
Daniil Medvedev & Στέφανος Τσιτσιπάς
Daniil Medvedev & Στέφανος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 - 18:36

Σε πρόσφατο σχόλιο του, ο Toni Nadal ξεχώρισε τους Στέφανο Τσιτσιπά, Jannik Sinner και Daniil Medvedev για τους παίκτες που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.

Μετά την εποχή των "Big 3", όλα δείχνουν πιθανά στον κόσμο του ανδρικού τένις, σχετικά με το ποιοι παίκτες μπορούν να καλύψουν τις θέσεις τους και να κυριαρχήσουν στα μεγάλα τουρουά.

O πρώτος προπονητής και πλέον συνεργάτης και θείος του Rafael Nadal, Toni, επέλεξε τους τρεις παίκτες που θεωρεί ότι ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής για το Νο.1.

"O Jannik (Sinner) είναι ένας υποψήφιος για να γίνει Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη, όπως και οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Daniil Medvedev. Ο Sinner έχει τα πάντα στο παιχνίδι του και θεωρώ πως έχει γίνει ήδη ένας από τους καλύτερους της νέας γενιάς."

Οι Medvedev και Τσιτσιπάς βρίσκονται ήδη στο Top 10 και μάλιστα εδώ και αρκετό καιρό, με τον 24χρονο Ρώσο να είναι στο Νο.4 και τον 22χρονο Έλληνα στο Νο.6. Ο Sinner τερμάτισε τη σεζόν στο Νο.37, ωστόσο είναι μόλις 19 ετών και έδειξε σε πολλά τουρνουά φέτος πως μπορεί ήδη να κοντράρει παίκτες από το κορυφαίο επίπεδο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots