ATP
Murray: "Στα παιδιά μου δεν αρέσει το τένις"

 
Andy Murray
Andy Murray Φωτογραφία: Instagram (@andymurray)
tennisnews team Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 - 19:03

Δύσκολα θα βρεθεί στη θέση της μητέρας του όπως εξομολογήθηκε ο Andy Murray, καθώς κανένα από τα τρια του παιδιά δεν δείχνουν κάποιο ενδιαφέρον για το αγαπημένο του άθλημα.

"Δε νομίζω πως τα παιδιά θα ενδιαφερθούν για το επαγγελματικό τένις. Ο Tedy είναι πολύ μικροκαμωμένος και χρησιμοποιεί τη ρακέτα μόνο για να ρίχνει κάτω πράγματα και στη Sophia και στην Edie έχω προσπαθήσει ήδη να μάθω, αλλά δεν τις ενδιέφερε καθόλου. Φυσικά, αν το θελήσουν, με χαρά θα είμαι δίπλα τους και θα τους βοηθήσω, αλλά δεν πιστεύω να το κάνουν", είπε ο Murray, ο οποίος μεγάλωσε σε αντίστοιχο περιβάλλον, αφού η μητέρα του ήταν προπονήτρια και όταν ήταν μικρός έπαιζε τένις με τον αδερφό του στα τοπικά γήπεδα του Dunblane στη Σκωτία.

Στην ίδια συνέντευξη, για τη βρετανική Daily Record, o Murray αναφέρθηκε και στον εαυτό του και το πόσο δύσκολος μπορεί να γίνει για έναν προπονητή που θα δουλέψει μαζί του.

"Σίγουρα υπάρχουν αρκετές προκλήσεις στο να δουλέψεις μαζί μου και να είσαι ο προπονητής μου, γιατί μπορώ να γίνω μεγάλος μπελάς! Αλλά παράλληλα είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει σκληρά και είμαι πολύ αφοσιωμένος, οπότε αυτό ίσως διευκολύνει κάπως τα πράγματα. Οι προπονητές μου ίσως έχουν αντίθετη άποψη!"

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots