ATP
Ο Djokovic σε ρόλο προπονητή (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic Φωτογραφία: Novak Tennis Center
tennisnews team Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 - 12:15

Ο Novak Djokovic όχι μόνο παραχώρησε τις εγκαταστάσεις του σε όλους τους Σέρβους παίκτες για να μπορέσουν να προετοιμαστούν για το 2021 χωρίς να ξοδέψουν χρήματα σε ένα καλό περιβάλλον, αλλά τους βοηθάει και με τις συμβουλές του, όπως έκανε με την Olga Danilovic στη χθεσινή της προπόνηση.

Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ο Djokovic είχε λίγο ελεύθερο χρόνο και παρακολουθούσε την προπόνηση της Olga Danilovic, της οποίας έσπευσε να διορθώσει το λάθος, αναλαμβάνοντας ρόλο προπονητή.

Θυμίζουμε πως ο Djokovic πραγματοποίησε μια πολύ σπουδαία κίνηση στο διάστημα της φετινής pre-season, παραχωρώντας τις εγκαταστάσεις του στους συμπατριώτες του, ώστε να μπορέσουν να προετοιμαστούν για τη νέα σεζόν σε ιδανικές συνθήκες, χωρίς να επιβαρυνθούν οικονομικά.

Συγκεκριμένα, άνοιξε τις πόρτες του Novak Tennis Centre στο Βελιγράδι για 15 περίπου παίκτες και παίκτριες, στους οποίους εκτός από γήπεδα προσφέρει δωρεάν διαμονή, φαγητό, εξοπλισμό, υπηρεσίες stringing, φυσιοθεραπεία και το γυμναστήριο της ακαδημίας.

Πριν λίγες ημέρες επέστρεψε και ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου στο Βελιγράδι και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν και αυτός στις εγκαταστάσεις.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots