ATP
Δεν πάει τελικά Αμερική ο Murray

 
Andy Murray
Andy Murray Φωτογραφία: Darren Carroll / USTA
tennisnews team Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 - 16:10

Παρότι πριν μερικές μέρες ανακοινώθηκε η wild card του από το Delray Beach, o Andy Murray θα ξεκινήσει τη σεζόν του από την Αυστραλία και δεν θα ταξιδέψει στην Αμερική.

Ο Murray απέσυρε τη συμμετοχή του από το Delray Beach Open και έτσι δεν θα ξεκινήσει τη σεζόν του την επόμενη εβδομάδα, αλλά σε έναν περίπου μήνα στη Μελβούρνη.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον άλλοτε Νο.1 παίκτη του κόσμου, καθώς δεν πήρε την απόφαση αυτή λόγω κάποιου προβλήματος με τη φυσική του κατάσταση. Απ' ότι φαίνεται, προτιμάει να προσαρμόσει καλύτερα το πρόγραμμά του στο Australian Open και επιπλέον να μη ρισκάρει ταξιδεύοντας στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου το ιικό φορτίο παραμένει αρκετά υψηλό, όπως και στη Μεγάλη Βρετανία όπου βρίσκεται όλους αυτούς τους μήνες.

"Μετά από πολλή σκέψη με την ομάδα μου, αποφάσισα να μην ταξιδέψω στο Delray Beach", είπε σήμερα ο 33χρονος Βρετανός, σύμφωνα με το Reuters. "Δεδομένης της αυξημένης έξαρσης του Covid-19 και της επικινδυνότητας σε υπερατλαντικές πτήσεις, θέλω να ελαχιστοποιήσω το ρίσκο ενόψει του Australian Open", εξήγησε.

Ο Murray, μετά και την κρίσιμη εγχείρηση που έκανε τον Ιανουάριο του 2019, έκλεισε δυναμικά την προηγούμενη σεζόν, κάποια μικροπροβλήματα όμως τον έκαναν να χάσει τα πρώτα τουρνουά του 2020 και με τη συγκυρία του Covid-19 αργότερα, έκλεισε τη χρονιά του με μόνο 7 επίσημους αγώνες.

Στο 3ο Battle of the Brits, που πραγματοποιήθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο, έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς κέρδισε δυο δυνατούς παίκτες, τους Daniel Evans και Cameron Norrie, χωρίς να απωλέσει σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots