ATP
Τα συγκινητικά λόγια του Del Potro για τον πατέρα του (pic)

 
Juan Martin Del Potro
Juan Martin Del Potro Φωτογραφία: Instagram (@delpotrojuan)
tennisnews team Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021 - 7:02

O Juan Martin Del Potro έκανε μια πολύ συγκινητική δημοσίευση για τον πατέρα του, που "έφυγε" από τη ζωή αυτή την εβδομάδα.

Τη Δευτέρα η οικογένεια του Del Potro βυθίστηκε σε βαρύ πένθος, καθώς ο πατέρας του μεγάλου τενίστα, Daniel Horacio Del Potro, "έφυγε" από τη ζωή, στην ηλικία των 63 ετών. Η κατάσταση της υγείας του ήταν σοβαρή τελευταία και πριν από έναν μήνα είχε υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση στην καρδιά του, στο Μπουένος Άιρες.

Ο Del Potro έκανε την πρώτη του δημοσίευση μετά από δυο μέρες, γράφοντας ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα του, τον οποίο θαύμαζε και αγαπούσε πάρα πολύ.

"Μας άφησες με ραγισμένη την καρδιά, αλλά γνωρίζουμε πως αναπαύεσαι ειρηνικά, όπως σου αξίζει. Τώρα είσαι κοντά στον φύλακα άγγελο σου και σας ζητάω σας παρακαλώ να μας προσέχετε από εκεί ψηλά, εμένα, τη μαμά και την αδερφή μου. Είσαι ο πραγματικός και ο μοναδικός μας πρωταθλητής.

Σε ευχαριστώ που με δίδαξες της αξίες σου, με ειλικρίνεια, με θυσίες και που έκανες τα αδύνατα δυνατά, για να μπορέσω να εκπληρώσω το όνειρο μου να παίξω τένις. Δεν υπάρχει τίτλος που να φτάνει το μεγαλύτερο σου επίτευγμα, που είναι να δημιουργήσεις και να προστατεύσεις αυτή την οικογένεια.

Δεν ξέρω πως θα ζήσω χωρίς εσένα, αλλά σίγουρα θα εφαρμόσω όλα όσα μου δίδαξες και δεν θα τα παρατήσω. Σ' ΑΓΑΠΩ ΜΠΑΜΠΑ!"

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Juan Martin del Potro (@delpotrojuan)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots