ATP
Ακόμα ένας τίτλος για τον Rune

 
Ακόμα ένας τίτλος για τον Rune
tennisnews team Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 - 19:16

"Μαζεύει" τίτλους ο 17χρονος Holger Rune, ο οποίος κατέκτησε ακόμα ένα Futures τουρνουά, το 3ο για τους τελευταίους 2,5 μήνες και το 4ο για τους τελευταίους 4 μήνες!

Ο νεαρός Δανός, που ήδη έχει καταφέρει να τραβήξει πολλά βλέματα πάνω του χάρη στις επιδόσεις του στον τελευταίο χρόνο, κατέκτησε τον 4ο τίτλο του από τον Σεπτέμβριο του 2020, διάστημα στο οποίο μετράει 32 νίκες σε 40 αναμετρήσεις.

Ο 17χρονος Rune, κέρδισε στον σημερινό τελικό του Futures των 15.000 δολαρίων του Bressuire της Γαλλίας τον 22χρονο Γάλλο Matteo Martineau, με 7-5, 4-6, 6-3. Αυτό ήταν και το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο απώλεσε σετ, αφού προηγουμένως είχε άλλες 4 νίκες, μεταξύ άλλων και απέναντι στον Geoffrey Blancaneaux, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.286 στον κόσμο.

Αυτός ήταν ο 4ος τίτλος καριέρας για τον Rune, που τους έχει κερδίσει όλους το τελευταίο τετράμηνο. Στο τέλος του Σεπτεμβρίου "άνοιξε λογαριασμό", κατακτώντας το τουρνουά των 25.000 δολαρίων του Klosters στην Ελβετία, ενώ από τα μέσα του Νοεμβρίου μέχρι σήμερα έχει αναδειχθεί πρωταθλητής στα τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Valldoreix της Ισπανίας, στην Αττάλεια της Τουρκίας και στο Bressuire της Γαλλίας, έχοντας παίξει και σε δυο ακόμα τελικούς, στη Μελίγια και στο Μανακόρ της Ισπανίας.

Από το Νο.477, όπου βρίσκεται σήμερα, αναμένεται να κερδίσει 49 θέσεις και να σκαρφαλώσει στο Νο.428 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP, βελτιώνοντας κατά πολύ το προηγούμενο career high του, που ήταν το Νο.472.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots