ATP
Μαδρίτη: Με Federer, Nadal και Djokovic η entry list!

 
Roger Federer
Roger Federer Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 - 9:45

Αναρτήθηκε η entry list για το Masters της Μαδρίτης, όπου βρίσκονται και οι τρεις "μεγάλοι" του παγκοσμίου τένις, Roger Federer, Rafael Nadal και Novak Djokovic. Αυτό ενδεχομένως να επιβεβαιώνει και πως ο Federer θα αγωνιστεί στο χώμα φέτος.

Βεβαίως το παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς είναι ακόμα νωρίς και για την ώρα αυτό που σημαίνει η ανάρτηση της λίστας συμμετοχών, είναι πως κανείς από τους τρεις δεν έχει αποσύρει τη συμμετοχή του έως και σήμερα. Κατά τ' άλλα, οι δηλώσεις στις διοργανώσεις της σειράς Masters 1000 είναι αυτόματες και γίνονται βάσει κατάταξης, σε αντίθεση με τα μικρότερα τουρνουά.

Δεν παύει όμως να είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό νέο κι ένα σημάδι για το ότι οι πιθανότητες να δούμε φέτος τον Federer στο χώμα είναι πάρα πολύ καλές.

Αν επιβεβαιωθεί επίσης η παρουσία των Federer, Nadal και Djokovic στη Μαδρίτη, θα σημαίνει πως θα είναι και το πρώτο τουρνουά μετά από 15 μήνες στο οποίο θα λάβουν μέρος και οι τρεις τους, μετά δηλαδή από το Australian Open του 2020.

Πιο αμφίβολος από τους τρεις πάντως για το συγκεκριμένο τουρνουά μέχρι τώρα φαίνεται να είναι ο Djokovic, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της Σερβίας δεν θέλει να επιβαρύνει το πρόγραμμά του πριν από το Roland Garros και έχει επιλέξει το Masters της Ρώμης, αντί αυτού της Μαδρίτης.

Το Madrid Open θα διεξαχθεί την εβδομάδα 3-9 Μαΐου για τους άνδρες και την περίοδο 26 Απριλίου - 9 Μαΐου για τις γυναίκες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots