ATP
Αγωνία για Thiem ενόψει Wimbledon

 
Αγωνία για Thiem ενόψει Wimbledon
tn team Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2021 - 14:14

O Dominic Thiem υποβλήθηκε σήμερα σε MRI, αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν σαφή και θα μεταβεί στη Βαρκελώνη για περισσότερες εξετάσεις.

Θυμίζουμε πως ο Thiem είχε την ατυχία να εγκαταλείψει τη χθεσινή του αναμέτρηση με τον Adrian Mannarino ενώ ήταν μπροστά με 5-2 στο 1ο σετ, εξαιτίας τραυματισμού στον καρπό του. Σήμερα, ο 27χρονος Αυστριακός ενημέρωσε πως έκανε MRI, θα χρειαστούν όμως κι άλλες εξετάσεις για να πάρει διάγνωση.

"Χθες, κατά τη διάρκεια του αγώνα μου, είχα ένα πρόβλημα με τον καρπό μου. Έκανα αμέσως MRI στο νοσοκομείο της Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Τα αποτελέσματα δεν ήταν σαφή κι έτσι αποφάσισα να πάω στη Βαρκελώνη για να το ελέγξω με έναν ειδικό γιατρό", έγραψε ο Thiem στο Twitter σήμερα.

"Ελπίζω να έχω αποτελέσματα και μια ξεκάθαρη διάγνωση τις επόμενες ημέρες", πρόσθεσε ο Αυστριακός.

Δεν είναι μια καλή χρονιά για τον Thiem, που όσο περνούν οι μήνες γίνεται και χειρότερη και πλέον κινδυνεύει άμεσα να χάσει το τρίτο Grand Slam της χρονιάς. Όλα αυτά, ενώ στο πρώτο στην Αυστραλία είχε αποκλειστεί στον 4ο γύρο και στο αγαπημένο του Roland Garros από τον 1ο γύρο - για 1η φορά στην καριέρα του.

Θυμίζουμε πως και πριν την έναρξη της σεζόν του γρασιδιού, από την οποία δεν είχε ούτως ή άλλως υψηλές προσδοκίες, ο μεγάλος στόχος του Thiem ήταν να βρεθεί στο καλύτερό του μέχρι την αμερικανική hardcourt season, ώστε να βάλει όλα του τα δυνατά για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο US Open. Κάτι που δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αν ο τραυματισμός του αποδειχτεί σοβαρός.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots