ATP
"Είναι καλό παιδί, αλλά σήμερα δεν συμπεριφέρθηκε καλά"

 
Filip Krajinovic
Filip Krajinovic © Witters/Hamburg European Open
tn team Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021 - 12:36

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον προημιτελικό με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο Filip Krajinovic δεν είχε και τις καλύτερες εντυπώσεις από τη συμπεριφορά και τα πολλά νεύρα του Έλληνα πρωταθλητή στην αναμέτρηση.

"Δε νομίζω πως συμπεριφερόταν καλά σήμερα στο court. Δεν ξέρω γιατί. Πιστεύω πως είναι πολύ καλός τύπος, αλλά σήμερα η συμπεριφορά του ήταν περίεργη. Το είδαμε όλοι αυτό. Πήρε toilet break και έλειπε για 10 λεπτά. Κάποια στιγμή μίλησε μέσα στον πόντο, ενώ ετοιμαζόμουν να κάνω smash, κάτι που δεν ήταν καθόλου ωραίο", είπε χαρακτηριστικά ο Krajinovic, ο οποίος περιμένει μια απολογία από τον Στέφανο: "Ελπίζω μια μέρα να απολογηθεί για σήμερα. Όπως και να 'χει εγώ έμεινα συγκεντρωμένος στο δικό μου παιχνίδι, απλά δε νομίζω ότι ήταν απαραίτητα όλα αυτά."

Ο 29χρονος Σέρβος τενίστας, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει άλλες 2 φορές τον Στέφανο στο tour, επέμεινε πάντως στο ότι ήταν παράξενο να δει τέτοια εικόνα από εκείνον: "Δεν ξέρω, είναι περίεργο, δεν το περίμενα αυτό από εκείνον. Δεν είχε καλή συμπεριφορά και δε γνωρίζω το λόγο. Ίσως ήταν η νευρικότητα, η πολλή πίεση, αλλά πιστεύω πως είναι καλό παιδί και ναι, δεν είναι ποτέ εύκολο να χάνεις έναν αγώνα."

Αυτή ήταν η 3η νίκη του Krajinovic απέναντι σε Top 10 παίκτη, σε 24 αναμετρήσεις (3-21). Είχε κερδίσει τον Novak Djokovic πριν από 11 χρόνια στο Βελιγράδι, αλλά και τον Dominic Thiem πέρσι στη Νέα Υόρκη (για το τουρνουά του Σινσινάτι).

"Ήταν σίγουρα μια από τις καλύτερες νίκες και ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω κάνει. Έκανα και πολλούς καλούς αγώνες που δεν κέρδισα στο τέλος, αλλά αυτόν κατάφερα να τον κερδίσω, κάτι που με χαροποιεί πολύ. Κέρδισα τον Thiem μια εβδομάδα πριν το US Open και είχα παίξει και τότε πολύ καλά. Είχα κι άλλους καλούς αγώνες, αλλά αυτός ήταν ξεχωριστός, γιατί ο Τσιτσιπάς παίζει πολύ καλά στο χώμα και σημαίνει πολλά για μένα αυτό το αποτέλεσμα."

O Krajinovic θα επιστρέψει στο court σήμερα, στις 14:30 ώρα Ελλάδας, για να αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Laslo Djere, για μια θέση στον τελικό του Hamburg European Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots