ATP
Schwartzman, Shapovalov και Auger-Aliassime στο Laver Cup

 
Schwartzman, Shapovalov και Auger-Aliassime στο Laver Cup
tn team Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2021 - 15:36

Τρεις πολύ δυνατές προσθήκες ανακοίνωσε το Laver Cup για το τουρνουά της Βοστώνης, το οποίο θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Οι δυο κορυφαίοι Καναδοί, Denis Shapovalov και Felix Auger-Aliassime, καθώς και ο Αργεντινός Diego Schwartzman, είναι οι πρώτοι τρεις παίκτες που ανακοινώθηκαν για την Team World, για το φετινό Laver Cup, που θα φιλοξενηθεί στο TD Garden της Βοστώνης από τις 24 έως τις 26 Σεπτεμβρίου.

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα επιστρέψω στην Team World για το Laver Cup. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από την Πράγα και τη Γενεύη. Ήταν πολύ διασκεδαστικές οι στιγμές που περάσαμε με την ομάδα και φυσικά το να έχουμε τον John McEnroe για αρχηγό είναι μεγάλη τιμή. Σίγουρα θα είναι δύσκολη πρόκληση για μας, αλλά πιστεύω πως αν δουλέψουμε όλοι μαζί και παίξουμε το καλύτερό μας τένις θα έχουμε μια ευκαιρία", είπε ο Shapovalov, ο οποίος αγωνίστηκε άλλες 2 φορές στο Laver Cup, το 2017 και το 2019.

Για 2η φορά θα αγωνιστεί στο θεσμό ο Diego Schwartzman, ο οποίος συμμετείχε στο Laver Cup του Σικάγου το 2018: "Το Laver Cup είναι πολύ σπουδαίο τουρνουά. Το να παίξω μπροστά σε ένα γεμάτο στάδιο το 2018 στο Σικάγο ήταν υπέροχο. Μετά από τη χρονιά που είχαμε, μπορώ να φανταστώ την ατμόσφαιρα που θα έχουμε σε ένα επίσης γεμάτο στάδιο στο TD Garden. Θα είναι υπέροχο."

Για τον νεότερο της παρέας, τον 21χρονο Auger-Aliassime, θα είναι η πρώτη συμμετοχή: "Νιώθω προνομιούχος που θα βρίσκομαι στο Laver Cup φέτος. Είναι φανταστικό που θα μπορέσω να παίξω σε ένα γεμάτο στάδιο και μάλιστα ένα στάδιο σαν το TD Garden. Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που θα έχω στη γωνία τον John McEnroe, είμαι σίγουρος ότι θα μου μάθει πολλά!"

Θυμίζουμε πως μέχρι τώρα, έχει ανακοινωθεί επίσης οι συμμετοχή τριών παικτών για την Team Europe, των Roger Federer, Dominic Thiem και Matteo Berrettini. Η ομάδα της Ευρώπης θα διεκδικήσει τον 4ο διαδοχικό τίτλο της, μετά από το 2017, το 2018 και το 2019.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots