ATP
Opelka: "Ο Στέφανος είναι ο 2ος καλύτερος αυτή τη στιγμή στον κόσμο" (vid)

 
Opelka: "Ο Στέφανος είναι ο 2ος καλύτερος αυτή τη στιγμή στον κόσμο" (vid)
tn team Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 - 14:30

Ο Reilly Opelka είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Στέφανο Τσιτσιπά, απέναντι στον οποίο περιμένει έναν πολύ δύσκολο αγώνα, χωρίς όμως να ξεγράφει τον εαυτό του.

"Είναι ο 2ος καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή, μετά τον Novak (Djokovic). Σερβίρει εκπληκτικά, η κίνησή του είναι απίστευτη, χτυπάει forehand απ' όλα τα σημεία του γηπέδου, δεν μπορείς να διαβάσεις το backhand του. Είναι επιθετικός από τη φύση του με μεγάλο forehand και δεν μπορείς να βρεις αδυναμίες εύκολα στο παιχνίδι του", είπε ο Αμερικανός αναφερόμενος στον Τσιτσιπά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του για το Tennis Channel.

"Αν παίξω καλά, μπορώ να το κάνω ένα παιχνίδι λίγων πόντων, ίσως όπως ο αγώνας μου με τον (Νικ) Κύργιο ή με τον Lloyd Harris, 2-3 πόντοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αν παίξω καλά, περιμένω μια τέτοια κατάσταση", πρόσθεσε ο 23χρονος, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά ενός Masters 1000 τουρνουά.

Ο ύψους 2,11μ. Opelka, έχει αποδείξει από πολύ μικρός πως μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα πράγματα από τους παραδοσιακούς μεγάλους servers του μεγέθους του. Κινείται πολύ καλά στο γήπεδο για το ύψος του και θα είναι η 1η φορά που θα αντιμετωπίσει έναν τόσο καλό server o Στέφανος στο συγκεκριμένο τουρνουά, όπου παίζει εκπληκτικά μέχρι στιγμής.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας το Σάββατο (ζωντανά στο COSMOTE SPORT 6HD) και θα είναι η πρώτη ουσιαστικά αναμέτρησή τους στο tour, αφού στη μοναδική συνάντηση που είχαν μέχρι στιγμής ο Αμερικανός είχε ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει πριν ολοκληρωθεί το 1ο σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots