ATP
Indian Wells: Wild Card για Murray και Clijsters (pic)

 
Indian Wells: Wild Card για Murray και Clijsters (pic)
© Garrett Ellwood/USTA
tn team Παρασκευή, 01 Οκτωβρίου 2021 - 8:49

Οι άλλοτε Νο.1 στη παγκόσμια κατάταξη και κάτοχοι Grand Slam τίτλων, Andy Myrray και Kim Clijsters πήραν Wild Card για να συμμετάσχουν στο Indian Wells.

Ο Andy Murray θα επιστρέψει στο Indian Wells μετά το 2017 εκεί όπου είχε αποκλειστεί στον 2ο γύρο. Ο Βρετανός τενίστας δεν έχει κερδίσει ποτέ τον τίτλο στο Αμερικανικό Masters, έχοντας ως κορυφαία επίδοση τα ημιτελικά όπου είχε βρεθεί το 2007 και το 2015.

Επίσης στο ταμπλό των ανδρών πήραν Wild Card οι Αμερικανοί, Jenson Brooksby, Jack Sock και Zachary Zvajda, ενώ πήρε επίσης και ο 18χρονος Δανός Holger Rune.

Σημαντική επιστροφή στο Indian Wells και για την άλλοτε Νο.1 και κάτοχο 4 Major τίτλων Kim Clijsters.

Η 38χρονη τενίστρια από το Βέλγιο έχει κατάκτησε τον WTA 1000 τίτλο 2 φορές στη καριέρα της το 2003 και το 2005, ενώ τελευταία φορά αγωνίστηκε το 2011, όταν κατάφερε να φτάσει στον 4ο γύρο και να αποκλειστεί από την Marion Bartoli.

H Clijsters είχε ανακοινώσει την επιστροφή της στα γήπεδα από το τέλος του 2019.

Πέρυσι αγωνίστηκε σε 3 αναμετρήσεις, ενώ αυτή την εβδομάδα έδωσε τον 1ο της αγώνα για το 2021, στο τουρνουά του Chicago Fall Tennis Classic, χάνοντας στη πρεμιέρα της από την Hsieh Su-Wei, με 6-3, 5-7, 6-3.

Επίσης Wild Card για το γυναικείο ταμπλό έχουν πάρει οι Αμερικανίδες, Ashlyn Krueger, Claire Liu, Caty McNally, Katrina Scott, Katie Volynets, η Γαλλίδα Elsa Jacquemot και φυσικά η Emma Raducanu.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots