ATP
Σταθερός στο Νο.3 ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © USTA
tennisnews team Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 - 10:50

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε κι αυτή την εβδομάδα στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης. Δείτε πως διαμορφώθηκε η κατάταξη της ΑΤΡ.

Για 9η διαδοχική εβδομάδα διατηρήθηκε στην 3η θέση της παγκόσμιας κατάταξης ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πίσω από τους Novak Djokovic και Daniil Medvedev.

Γενικά δεν υπήρξαν αλλαγές γι' αυτή την εβδομάδα στο Top 10, με τον Alexander Zverev να είναι στο Νο.4, τον Andrey Rublev στο Νο.5, τον Rafael Nadal στο Νο.6, τον Matteo Berrettini στο Νο.7, τον Dominic Thiem στο Νο.8, τον Roger Federer στο Νο.9 και τον Casper Ruud στο Νο.10.

Δυο θέσεις κέρδισε ο Gael Monfils, που ήταν φιναλίστ στο τουρνουά της Σόφιας, με αποτέλεσμα να ανεβεί στο Νο.18. Δυο θέσεις κέρδισε και ο Lorenzo Sonego, ο οποίος βελτίωσε το career high του, στο Νο.21 του κόσμου.

Νέο career high πραγματοποίησε και ο Sebastian Korda. Ο 21χρονος Αμερικανός κέρδισε επίσης 2 θέσεις και ανέβηκε στο Νο.40, πραγματοποιώντας την πρώτη του είσοδο στο Top 40. Ο Marcos Giron, ημιφιναλίστ στη Σόφια, κέρδισε 11 θέσεις και σκαρφάλωσε στο Νο.56 του κόσμου, βελτιώνοντας κι αυτός το προσωπικό του ρεκόρ.

Η παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots