ATP
Τσιτσιπάς: "Λιγότερα bathroom breaks στο Indian Wells" (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Garrett Ellwood/USTA
tn team Πέμπτη, 07 Οκτωβρίου 2021 - 10:46

Το χιουμοριστικό σχόλιο του Στέφανου Τσιτσιπά για τα toilet breaks, η ερώτηση για τον εμβολιασμό που του έγινε και ο ενθουσιασμός του για την επιστροφή του στο Indian Wells, όπου θα διεκδικήσει τον 2ο Masters τίτλο του.

"Η Καλιφόρνια είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να παίξεις τένις, ο καιρός είναι πολύ καλός και οι συνθήκες ιδανικές. Όσον αφορά το κομμάτι της οργάνωσης, όλα είναι άψογα εδώ. Το Indian Wells φημίζεται ως ένα από τα καλύτερα τουρνουά του κόσμου και όλοι οι παίκτες είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ", είπε ο Τσιτσιπάς στην πρώτη συνέντευξη Τύπου στο Indian Wells μετά από 30 περίπου μήνες, αφού το τουρνουά είχε να πραγματοποιηθεί από τον Μάρτιο του 2019.

Μιλώντας για τον καιρό, ο Στέφανος έκανε και ένα χιουμοριστικό σχόλιο για τα περίφημα toilet breaks του, λέγοντας πως δεν θα υπάρξουν τόσα πολλά παράπονα αυτή τη φορά: "Το κλίμα εδώ είναι ξηρό. Στη Νέα Υόρκη δεν ήταν έτσι και χρειαζόταν να αλλάζω μέχρι και τις κάλτσες μου. Δεν θα έχω τέτοιο πρόβλημα εδώ. Είναι καλό που το κλίμα είναι ξηρό, γιατί αυτό σημαίνει λιγότερος ιδρώτας, άρα λιγότερα bathroom breaks και λιγότερα παράπονα!"

Ο Στέφανος ρωτήθηκε και για το αν έκανε τελικά το εμβόλιο, ωστόσο δεν θέλησε να αποκαλύψει πληροφορίες από το ιατρικό του ιστορικό: "Συγγνώμη, αλλά δεν πρόκειται να σας δώσω στοιχεία του ιατρικού μου φακέλου."

Τέλος, ο Στέφανος αναφέρθηκε και στο πρόσφατο Laver Cup, όπου βοήθησε την Ευρώπη να κάνει το 4 στα 4: "Οι ομαδικές διοργανώσεις είναι απαραίτητες για το άθλημά μας. Δεν είμαστε συχνά όλοι μαζί, συνήθως είμαστε συγκεντρωμένοι στους εαυτούς μας και στα δικά μας περιβάλλοντα. Ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του και δεν είμαστε πολύ κοινωνικοί. Στο Laver Cup τρώμε όλοι μαζί και κάνουμε παρέα. Φυσικά και το ανταγωνιστικό πνεύμα παραμένει εκεί, αλλά μοιραζόμαστε πολλά ο ένας με τον άλλον, αυτή είναι η νοοτροπία του τουρνουά."

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό του Indian Wells Masters και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο έναν εκ των Pedro Martinez και Roberto Marcora.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots