ATP
Murray: "Τα παπούτσια ακόμα βρωμάνε, αλλά βρέθηκε η βέρα!" (vid)

 
Andy Murray
Andy Murray Φωτογραφία: Instagram (@andymurray)
tn team Παρασκευή, 08 Οκτωβρίου 2021 - 11:44

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του για την κλοπή της βέρας του, ο Andy Murray μοιράστηκε μερικά ευχάριστα νέα.

"Θέλω να ευχαριστήσω για όλα τα μηνύματα και για όλες τις κοινοποιήσεις της ιστορίας μου που έγιναν, για τα παπούτσια και τη βέρα μου. Έπρεπε να κάνω μερικά τηλεφωνήματα και να μιλήσω με την υπηρεσία σεκιούριτι του ξενοδοχείου και έχω νέα για σας. Το πιστεύετε; Βρωμάνε ακόμα, αλλά τα παπούτσια μου είναι επέστρεψαν, η βέρα μου επέστρεψε και νιώθω ξανά καλά", είπε ο Murray.

Θυμίζουμε πως χθες ο Murray ανακοίνωσε πως όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο, είχε αφήσει τα παπούτσια του κάτω από το αυτοκίνητο, γιατί μύριζαν άσχημα και δεν είχε μπαλκόνι στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο. Πάνω στα κορδόνια των παπουτσιών είχε δέσει και τη βέρα του, κάτι που κάνει πάντα στις προπονήσεις του, επειδή δεν μπορεί να παίζει και να φοράει τη βέρα. Όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητο όμως τα παπούτσια του είχαν κλαπεί.

Σήμερα (το πρωί του Σαββάτου στην Ελλάδα) ο Βρετανός θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο Indian Wells Masters, καθώς θα αντιμετωπίσει περίπου στις 06:00 το πρωί τον Adrian Mannarino για τον 1ο γύρο του τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots