ATP
Murray: "Έχω χάσει κι άλλες φορές τη βέρα, αλλά πάντα επιστρέφει σε μένα"

 
Andy Murray
Andy Murray © Andrew Eichenholz/ATP Tour
tn team Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 - 15:22

O Andy Murray δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχει υπάρξει κι άλλες φορές στο παρελθόν επιπόλαιος με τη βέρα του, όμως στο τέλος το δαχτυλίδι πάντα βρίσκει τον δρόμο της επιστροφής!

Πριν λίγες μέρες, ο Murray έκανε έκκληση μέσω των social media για να βρει τη βέρα του, την οποία είχε αφήσει μαζί με τα παπούτσια του κάτω από το αυτοκίνητο επειδή μύριζαν άσχημα, με αποτέλεσμα να κλαπούν. Τελικά, η ιστορία είχε αίσιο τέλος, αφού και τα παπούτσια και το δαχτυλίδι βρέθηκαν.

"Όταν συνειδητοποίησα πως δεν είχα τη βέρα, επικοινώνησα αμέσως με την υπηρεσία απολεσθέντων αντικειμένων, έκανα μερικά τηλεφωνήματα στο ξενοδοχείο, κανείς όμως δεν γνώριζε και δεν είχε βρει τίποτα. Πίστευα ότι την είχα χάσει. Ήθελα να κάνω μια δήλωση στην αστυνομία για να τη βρω, ή τουλάχιστον να αυξήσω τις πιθανότητες να βρεθεί.

Αφού έψαξα την περιοχή και μιλούσα με τις ώρες με την αστυνομία, ρώτησα και αν μπορούσα να δω τις κάμερες. Μετά από μια ώρα περίπου, εμφανίστηκε. Τα βρήκε όλα (τη βέρα και τα παπούτσια) ένας από τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου στα απολεσθέντα", ανέφερε ο Murray στην τελευταία του συνέντευξη Τύπου στο Indian Wells, μετά τη νίκη του επί του Adrian Mannarino.

Ο 34χρονος Βρετανός τενίστας, είπε ακόμα πως δεν ήταν η πρώτη φορά που έχασε τη βέρα του, όμως με έναν μαγικό τρόπο στο τέλος πάντα καταλήγει στα χέρια του: "Παραδέχομαι πως υπήρξαν πολλές περιπτώσεις που γλίστρησε από τα παπούτσια. Μια φορά, όταν κολυμπούσα σε πισίνα, πρόσεξα πως τα χέρια μου ήταν παγωμένα και γλυστερά, μέχρι που την έχασα. Δεν το είχα καταλάβει μέχρι την επόμενη μέρα, όταν ο φυσιοθεραπευτής μου τη βρήκε στην πισίνα. Μπορώ να πω πως την έχω χάσει μερικές φορές, όμως πάντα βρίσκει το δρόμο της επιστροφής σε μένα με κάποιο τρόπο! Δεν άλλαξε κάτι αυτή τη φορά."

Ο Murray θα μπει σήμερα στη μάχη του 2ου γύρου του Indian Wells Masters, αντιμετωπίζοντας τον 18χρονο Carlos Alcaraz, γύρω στις 23:00 ώρα Ελλάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots