ATP
Δεν τελείωσε η σεζόν για Djokovic

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Garrett Ellwood/USTA
tn team Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 - 18:12

Παρά τα όσα ακούγονται, τα σερβικά media αναφέρουν πως η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Novak Djokovic.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Sport Klub, ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου σκοπεύει να επιστρέψει στη δράση πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, παρά τη φημολογία που αναπτύχθηκε μετά την απόφασή του να προσπεράσει το Indian Wells Masters.

Ο 34χρονος Σέρβος, που στον τελευταίο του αγώνα είχε ηττηθεί από τον Daniil Medvedev στον τελικό του US Open, είναι δηλωμένος για το Paris Masters που θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου. Ωστόσο δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα επιλέξει να αγωνιστεί στο Παρίσι.

Περισσότερες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο Τορίνο, όπου θα γίνει φέτος το ATP Finals για 1η φορά από τις 14 έως τις 21 Νοεμβρίου. Ο Nole, που ήταν ο πρώτος παίκτης που προκρίθηκε φέτος στο Finals, θα διεκδικήσει εκεί τον 6ο τίτλο του και την ισοφάριση του ρεκόρ του Roger Federer.

Τέλος, υπάρχουν ακόμα και οι τελικοί του Davis Cup, που θα γίνουν από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου σε Μαδρίτη, Τορίνο και Ίνσμπρουκ. Στους τελικούς θα συμμετέχει και η Σερβία, την οποία ο Djokovic λατρεύει να εκπροσωπεί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots