ATP
H κλήρωση της Σάκκαρη στη Μόσχα

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © Cédric Lecocq/FFT
tn team Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 - 22:05

Η Μαρία Σάκκαρη θα είναι στο ίδιο μισό με την Aryna Sabalenka στο 500άρι της Μόσχας, ενώ έχει πιθανή αντίπαλη στα προημιτελικά τη Simona Halep. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Δεν θα υπάρχει εύκολος αγώνας για τη Μαρία Σάκκαρη στο 500άρι της Μόσχας, καθώς προέκυψαν πιθανές διασταυρώσεις με πολύ δυνατές παίκτριες σε όλους τους αγώνες της για το Kremlin Cup.

Η 26χρονη Ελληνίδα, Νο.3 στο ταμπλό, έχει πάρει bye για τον 2ο γύρο, όπου θα παίξει είτε με την Dayana Yastremska, είτε με μια παίκτρια από τα προκριματικά. Αν επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, έχει πιθανή αντίπαλη στα προημιτελικά τη Simona Halep.

Στα ημιτελικά, η διαδρομή της Σάκκαρη διασταυρώνεται με αυτή της κορυφαίας του ταμπλό, Aryna Sabalenka. Η Sabalenka με τη σειρά της είχε επίσης δύσκολη κλήρωση, αφού στην πρεμιέρα της μπορεί να παίξει με την Ajla Tomljanovic και στα προημιτελικά με την Ons Jabeur.

Στο άλλο μισό του ταμπλό είναι οι Garbine Muguruza και Anastasia Pavlyuchenkova. Η Muguruza έχει πιθανές αντίπαλες στα προημιτελικά τις Angelique Kerber και Jelena Ostapenko, που είναι αμφότερες πολύ φορμαρισμένες και αποτελούν πιθανό ζευγάρι στον 2ο γύρο.

Η Pavlyuchenkova με τη σειρά της έχει πιθανες αντίπαλες στα προημιτελικά τις Elena Rybakina και Anett Kontaveit, που επίσης αποτελούν ένα πολύ δυνατό πιθανό ζευγάρι 2ου γύρου. Η Rybakina θα παίξει στον 1ο γύρο με τη Marketa Vondrousova, σε ακόμα ένα πολύ δυνατό ματς.

Πιθανοί προημιτελικοί (βάσει seeding):
[1] Aryna Sabalenka - Ons Jabeur [5]
[3] Maria Sakkari - Simona Halep [8]
[7] Elena Rybakina - Anastasia Pavlyuchenkova [4]
[6] Angelique Kerber - Garbine Muguruza [2]

Αναλυτικά η κλήρωση του Kremlin Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots