ATP
"Θα παίξει στο Davis Cup o Djokovic"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Cédric Lecocq / FFT
tn team Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 - 18:12

Σύμφωνα με τον συμπαίκτη του, Filip Krajinovic, o Novak Djokovic θα αγωνιστεί στο τέλος της σεζόν στους τελικούς του Davis Cup, ενισχύοντας σημαντικά τη Σερβία.

Σε συνέντευξή του για τη σερβική Blic, o Krajinovic επιβεβαίωσε την παρουσία του στους τελικούς του Davis Cup, ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως εκεί θα βρίσκεται και ο Novak Djokovic.

"Θέλω να ανεβάσω την απόδοσή μου για τα τρια επόμενα τουρνουά, πριν το Davis Cup. Θα έχουμε εκεί όλους τους καλύτερους παίκτες μας, οπότε στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το τρόπαιο, όπως και το 2010. Ο Novak θα είναι μαζί μας, οπότε σίγουρα δεν σκοπεύουμε να χάσουμε. Συμφωνήσαμε όλοι να παίξουμε, είμαστε διψασμένοι και θέλουμε να σηκώσουμε αυτό το τρόπαιο", είπε στην Blic o Krajinovic.

Στη φάση των ομίλων, η Σερβία θα παίξει στο Ίνσμπρουκ με την Αυστρία και τη Γερμανία, που δεν θα έχουν τους καλύτερους παίκτες τους, Dominic Thiem και Alexander Zverev αντίστοιχα.

"Χωρίς εκείνους, είναι ξεκάθαρο πως οι ομάδες τους θα είναι αποδυναμωμένες, ενώ εμείς θα έχουμε το καλύτερο δυνατό ρόστερ. Ο καλύτερος παίκτης του κόσμου θα είναι στο πλευρό μας, οπότε θα είμαστε εκεί για να κερδίσουμε. Συνήθως οι επιτυχίες σε ομαδικό επίπεδο μας δίνουν ώθηση και στις προσωπικές μας καριέρες. Ελπίζω να συμβεί αυτό και τώρα, για να μας δώσει ώθηση για τη σεζόν του 2022."

Η ομάδα Davis Cup της Σερβίας, που έχει αρχηγό τον Viktor Troicki, θα συναντηθεί στο Βελιγράδι 4-5 μέρες πριν ταξιδέψει στο Ίνσμπρουκ.

"Θα δούμε ποιος θα παίξει και τι θα συμβεί στο τέλος της χρονιάς, αλλά το πλάνο είναι να βρεθούμε όλοι μας λίγες μέρες πριν. Ξέρετε ήδη πως είμαστε πολύ καλοί φίλοι μεταξύ μας."

Οι τελικοί του Davis Cup, που θα γίνουν σε Ίνσμπρουκ, Μαδρίτη και Τορίνο, θα διεξαχθούν από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρώσουν τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots