ATP
Πρεμιέρα με Dimitrov στη Βιέννη ο Τσιτσιπάς

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Peter Staples/ATP Tour
tn team Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 - 15:45

Τον Grigor Dimitrov θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, σε μια επικίνδυνη πρεμιέρα στη Βιέννη. Στο ταμπλό της Βιέννης και οι Alexander Zverev, Matteo Berrettini και Casper Ruud. Δείτε αναλυτικά την κλήρωση.

Ο Τσιτσιπάς αναμένεται να επιστρέψει στη δράση αυτή την εβδομάδα για το τελευταίο κομμάτι αυτής της σεζόν, τα τουρνουά indoors. Στο 500άρι της Βιέννης, που θα είναι ο πρώτος σταθμός της indoor season, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον Grigor Dimitrov, σε έναν 1ο γύρο που κρύβει παγίδες.

Αν ξεπεράσει το εμπόδιο του Βούλγαρου, που είχε πολύ καλές εμφανίσεις στο πρόσφατο Indian Wells, θα παίξει με τον Dusan Lajovic ή κάποιον qualifier, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Diego Scwhartzman.

Καθόλου εύκολη πάντως δεν είναι η διαδρομή του Schwartzman, που μπορεί να είναι στο Νο.8 του ταμπλό, όμως στον 1ο γύρο θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Fabio Fognini, ενώ στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Gael Monfils και Lorenzo Musetti.

Στα ημιτελικά, ο Στέφανος διασταυρώνεται με τους Casper Ruud και Jannik Sinner, που είναι πιθανοί αντίπαλοι στα προημιτελικά. Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δυο θα έχουν πολύ δύσκολες πρεμιέρες, αφού ο Ruud θα παίξει με τον Lloyd Harris και ο Sinner με τον Reilly Opelka.

Στην κάτω μεριά του ταμπλό - και πιθανοί αντίπαλοι του Στέφανου μόνο στον τελικό - βρίσκονται οι Alexander Zverev και Matteo Berrettini. Ο Zverev θα παίξει στην πρεμιέρα του με τον Filip Krajinovic, στον 2ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Alex De Minaur και στα προημιτελικά τον Felix Auger-Aliassime.

O Berrettini από τη μεριά του θα ξεκινήσει στον 1ο γύρο απέναντι σε qualifier, στον 2ο γύρο θα παίξει με έναν εκ των Nikoloz Basilashvili και Pablo Carreno Busta, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Hubert Hurkacz. Ο Πολωνός, Νο.5 στο ταμπλό, θα αντιμετωπίσει τον Andy Murray στον 1ο γύρο.

Ζευγάρια 1ου γύρου:
[1] Τσιτσιπάς - Dimitrov
Monfils - Musetti
Fognini - Schwartzman [8]
[4] Ruud - Harris
Opelka - Sinner [7]
[5] Hurkacz - Murray
Alcaraz - Evans
Basilashvili - Carreno Busta
Krajinovic - Zverev [2]

Πιθανά ζευγάρια προημιτελικών:
[1] Τσιτσιπάς - Schwartzman [8]
[4] Ruud - Sinner [7]
[5] Hurkacz - Berrettini [3]
[6] Auger Aliassime - Zverev [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Vienna Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots