ATP
Και το 2022 στο Ρότερνταμ ο Τσιτσιπάς (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © ABN AMRO WTT
tn team Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 - 15:09

Οι διοργανωτές του Ρότερνταμ επισημοποίησαν τη συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά στο τουρνουά του 2022, για 6η διαδοχική χρονιά.

Πιστός στο ραντεβού του με το ABN AMRO World Tennis Tournament του Ρότερνταμ θα είναι και το 2022 ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ανακοινώθηκε σήμερα από τους διοργανωτές.

Ο καλύτερος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, θα αγωνιστεί για 6η διαδοχική χρονιά στο 500άρι του Ρότερνταμ, όπου έκανε το ντεμπούτο του σε κυρίως ταμπλό ΑΤΡ διοργάνωσης το 2017, όταν είχε πάρει wild card και είχε δώσει έναν πολύ δυνατό αγώνα στα 18 του χρόνια με τον Jo-Wilfried Tsonga, Νο.14 τότε στον κόσμο.

Την επόμενη χρονιά έπαιξε στα προκριματικά της διοργάνωσης και το 2019 είχε ηττηθεί ξανά στον 1ο γύρο, από τον Damir Dzumhur. Το 2020 πέτυχε την πρώτη του νίκη στο Ρότερνταμ και φέτος έκανε την καλύτερή του πορεία, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά, όπου τον σταμάτησε ο μετέπειτα πρωταθλητής, Andrey Rublev.

Το τουρνουά του Ρότερνταμ, που θα γίνει τον Φεβρουάριο, γίνεται το δεύτερο 500άρι που επιβεβαιώνει την παρουσία του Τσιτσιπά για το 2022, μετά από το Abierto Mexicano του Ακαπούλκο, που θα γίνει 2 εβδομάδες μετά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots