ATP
Murray: "Ξέρω πως θα σταματήσω να χάνω στον 2ο και στον 3ο γύρο"

 
Murray: "Ξέρω πως θα σταματήσω να χάνω στον 2ο και στον 3ο γύρο"
tn team Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 - 11:45

Την αισιοδοξία του πως αργά ή γρήγορα θα έρθει μια μεγάλη πορεία εξέφρασε ο Andy Murray, μετά το νέο πρόωρο αποκλεισμό του στη Βιέννη.

"Ξέρω πως θα σταματήσω να χάνω στον 2ο και στον 3ο γύρο. Θα συμβεί. Θα γίνει καλύτερο. Θα βελτιωθώ και θα έρθει μια εβδομάδα που θα μου βγει. Είτε αυτό γίνει σε μια εβδομάδα, είτε σε δυο, είτε σε μερικούς μήνες, ξέρω πως θα γίνει", είπε ο Murray στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου στη Βιέννη, μετά την ήττα του από τον Carlos Alcaraz.

Ενώ πραγματοποιεί όλο και πιο συχνά καλές εμφανίσεις, ο Murray συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη συνέπεια και να μην μπορεί να πετύχει πολλές νίκες στη σειρά. Αυτή τη χρονιά δεν κατάφερε να πετύχει σε κανένα τουρνουά της ΑΤΡ περισσότερες από 2 νίκες και η τελευταία φορά που έκανε μια μεγάλη πορεία ήταν στο 250άρι της Αμβέρσας το 2019, όταν είχε κατακτήσει τον τίτλο.

Τον Alcaraz τον είχε κερδίσει πριν 2 εβδομάδες στο Indian Wells, δεν μπόρεσε όμως να επαναλάβει τη νίκη αυτή και αποκλείστηκε από τον 18χρονο Ισπανό με 2-0 σετ στον 2ο γύρο του Erste Bank Open.

"Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εξαιρετικό και οι δυο παίζαμε πολύ καλά. Στο 2ο σετ το επίπεδό μου δεν ήταν τόσο υψηλό, αλλά δεν θα έλεγα ότι ήταν άσχημο. Γενικά νομίζω παίχτηκε καλό τένις σήμερα στο γήπεδο. Ο Alcaraz είναι πολύ νέος, αλλά είναι ήδη ένας από τους καλύτερους. Σήμερα έπαιξε εκπληκτικά."

Όσο για το υπόλοιπο της χρονιάς, ο Murray είναι σίγουρος μόνο για το 250άρι της Στοκχόλμης, το οποίο θα αρχίσει σε 10 μέρες. Πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα στο Masters του Παρισιού, για να γεμίσει τις μπαταρίες του.

"Είμαι σίγουρος ότι θα παίξω στη Στοκχόλμη. Για το Παρίσι δεν είμαι σίγουρος. Το Davis Cup δεν είναι στα πλάνα μου, για λόγους που εξήγησα τις προηγούμενες μέρες. Θέλω να κλείσω δυνατά τη σεζόν, το τένις μου βελτιώνεται και θέλω να δουλέψω χωρίς να έχω πίεση."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots