ATP
Medvedev: "Παρακολουθώ το Race, είναι πολύ ενδιαφέρον"

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Cédric Lecocq / FFT
tn team Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021 - 16:35

Μπορεί ο ίδιος να έχει εξασφαλίσει εδώ και αρκετό καιρό την παρουσία του στο ATP Finals, αλλά δεν έκρυψε πως παρακολουθεί ακόμα το Race και όχι για να δει με ποιους θα βρίσκεται στο Τορίνο.

"Παρακολουθώ το Race, αλλά όχι επειδή με νοιάζει με ποιον θα παίξω στο Τορίνο, απλά επειδή είναι διασκεδαστικό να βλέπω όλους αυτούς τους παίκτες να έχουν μεγάλες ευκαιρίες. Ο Casper (Ruud) είναι λίγο μπροστά, οπότε θεωρώ πως έχει καλές πιθανότητες, αλλά ποτέ δεν είναι σίγουρο. Ειδικά όταν υπάρχουν ακόμα 2 τουρνουά, η Στοκχόλμη, αλλά και φυσικά το Παρίσι που είναι το μεγαλύτερο", είπε ο Daniil Medvedev, στη χθεσινή του συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι.

Όλοι τους μπορούν να κερδίσουν πολλούς πόντους, αλλά μπορούν και να χάσουν από τους πρώτους γύρους. Είναι πολύ ενδιαφέρον και είμαι σίγουρος πως θα τους δούμε όλους στη Στοκχόλμη, γι' αυτό και γίνεται τόσο ενδιαφέρον το Race", πρόσθεσε.

Ο Medvedev ανέτρεψε το εις βάρος του 0-1 στα σετ απέναντι στον Alexander Zverev, για αν κερδίσει το παρισινό Masters την περσινή χρονιά, λίγο πριν θριαμβεύσει και στο Λονδίνο, κατακτώντας το ATP Finals. Αυτή τη χρονιά βρίσκεται επίσης σε καλή κατάσταση ενόψει των σημαντικότερων τουρνουά της indoor season, αφού πριν λίγες εβδομάδες αναδείχθηκε πρωταθλητής στο US Open, κατακτώντας το πρώτο του major.

"Έχω 3 τουρνουά μπροστά μου και στα δυο από αυτά έχω πολλούς βαθμούς να υπερασπιστώ. Θέλω να κερδίσω όλα τα τουρνουά που παίζω, επειδή ξέρω πως μπορώ να το κάνω. Ίσως να είναι λιγότερο πιθανό στις άλλες επιφάνειες, αλλά αυτός είναι ο στόχος μου.

Πέρσι κατάφερα να κερδίσω αυτά τα δυο τουρνουά (το Παρίσι και το ATP Finals). Ήταν θαυμάσιο, αλλά δεν ήταν εύκολο. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Ο Zverev είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ο Novak είναι πάντα πολύ σκληρός και θα είναι πάντα το φαβορί με όποιον και αν παίξει."

O Medvedev θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του από τον 2ο γύρο του Rolex Paris Masters, όπου θα συναντήσει τον Ilya Ivashka.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots