ATP
Τσιτσιπάς: "Έχω παίξει και καλύτερα, o Andrey ήταν εξαιρετικός"

 
Τσιτσιπάς: "Έχω παίξει και καλύτερα, o Andrey ήταν εξαιρετικός"
tn team Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 - 0:22

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εμφανώς απογοητευμένος με το αποτέλεσμα της πρεμιέρας του στο ATP Finals με τον Andrey Rublev, έδωσε όλα τα εύσημα στον Ρώσο, δήλωσε ενθουσιασμένος για τη συνέχεια του τουρνουά, ενώ δεν θέλησε να κάνει σχόλιο για τον τραυματισμό του.

"Έχω κάνει και καλύτερα παιχνίδια... αλλά ο Andrey έπαιζε εξαιρετικά, το σερβίς του ήταν καλύτερο από κάθε άλλη φορά που τον έχω δει. Στο 1ο σετ είχε πάνω από 20 συνεχόμενα πρώτα σερβίς - ίσως το στατιστικό είναι διαφορετικό, αλλά αυτή την αίσθηση έχω. Ήταν πολύ καλός σ' αυτό το κομμάτι", είπε ο Τσιτσιπάς μετά από τον αγώνα.

Σχετικά με τον πρόσφατο τραυματισμό του στο χέρι και κατά πόσο τον ένιωσε και τον επηρέασε στον σημερινό αγώνα, ο Τσιτσιπάς δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο: "Δεν θα ήθελα να το σχολιάσω αυτό, ευχαριστώ."

Όσο για τη συνέχεια του τουρνουά, είπε: "Παραμένω ενθουσιασμένος, θέλω να παίξω καλό τένις και παρά την ήττα σήμερα νιώθω ότι έχω ευκαιρίες και θέλω να δείξω καλύτερο τένις."

Είναι η 3η συνεχόμενη παρουσία του Στέφανου στο ATP Finals, έχει κερδίσει και έναν τίτλο, το 2019, και σίγουρα η εμπειρία του μπορεί να τον βοηθήσει στον επόμενο αγώνα με τον Casper Ruud: "Ξέρω το τουρνουά, παίζω για 3η φορά φέτος. Πάντα ο ενθουσιασμός σ' αυτό το τουρνουά είναι ο ίδιος με την πρώτη φορά που παίζεις. Έχει ένα φορμάτ στο οποίο οι περισσότεροι παίκτες δεν είναι συνηθισμένοι, με τους κανονισμούς του round robin όλα τα σετ είναι πολύ σημαντικά, το πόσα σετ θα χάσεις και πόσα θα κερδίσεις. Μου αρέσει γιατί μου δίνει ακόμα ευκαιρίες και μπορώ να βελτιωθώ και να γίνομαι καλύτερος αγώνα με τον αγώνα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots