ATP
Ανίκητος ο Djokovic στο round robin (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 - 23:11

Ο Novak Djokovic έκανε το καθήκον του απέναντι στον Cameron Norrie, κερδίζοντάς τον εύκολα και χωρίς να δαπανήσει πολλή ενέργεια, για να τερματίσει 1ος και αήττητος στον όμιλό του.

Ο Djokovic δεν ήθελε να ξοδέψει πολλή ενέργεια μιας και σε λιγότερες από 24 ώρες θα μπει στη μάχη των ημιτελικών του ATP Finals (αντιμετωπίζοντας τον Alexander Zverev) και πήρε μια γρήγορη και εύκολη νίκη επί του Cameron Norrie με 6-2, 6-1, σε 66 μόλις λεπτά.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου δεν απειλήθηκε σε κανένα service game του με break point και "έσπασε" 5 φορές το σερβίς του Βρετανού, δυο στο 1ο σετ και τρεις στο 2ο.

Είχε ήδη εξασφαλισμένη την 1η θέση του Green Group o Djokovic, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη φάση των ομίλων χωρίς να έχει ούτε ένα χαμένο σετ, αφού με straight sets είχε κερδίσει τις προηγούμενες μέρες και τους Casper Ruud και Andrey Rublev.

Αύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσει τον Alexander Zverev στον 10ο ημιτελικό του στο ATP Finals. Θυμιζουμε πως ο Nole αγωνίζεται στο Finals για 14η φορά συνολικά στην καριέρα του και διεκδικεί τον 6ο τίτλο του και την ισοφάριση του ρεκόρ του πολυνίκη του θεσμού, Roger Federer.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots