ATP
Mubadala: Στο Άμπου Ντάμπι και ο Murray - βγήκε η κλήρωση

 
Andy Murray
Andy Murray © Greg Siller
tn team Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 - 12:39

Μετά από τους Rafael Nadal, Andrey Rublev, Dominic Thiem, Casper Ruud και Denis Shapovalov, ανακοινώθηκε από το Mubadala World Tennis Championships και ο Andy Murray, ο οποίος συμπληρώνει το ταμπλό των ανδρών. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του δυνατού τουρνουά προετοιμασίας του Άμπου Ντάμπι.

Ο Andy Murray έγινε ο 6ος παίκτης που ανακοινώθηκε από το Mubadala World Tennis Championships και συμπληρώνει το δυνατό ταμπλό του γνωστού τουρνουά επίδειξης που θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18 Δεκεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Murray θα αγωνιστεί για 5η φορά στο Mubadala World Tennis Championships, όπου αναδείχθηκε δυο φορές πρωταθλητής, την πρώτη χρονιά που έγινε το τουρνουά, το 2009, καθώς και το 2015.

"Έχω πολύ καλές αναμνήσεις από το Άμπου Ντάμπι και ανυπομονώ να επιστρέψω εκεί. Με την Emma (Raducanu) να αγωνίζεται επίσης την 1η μέρα, θα σηκώσουμε ψηλά το βρετανικό τένις", δήλωσε ο 34χρονος Βρετανός.

Μαζί με την ανακοίνωση της συμμετοχής του Murray, έγινε γνωστό και το ταμπλό, αλλά και το πρόγραμμα του φετινού τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, που πέρσι ακυρώθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού, φέτος όμως θα γίνει με γεμάτες κερκίδες.

Την 1η μέρα θα γίνει ο μοναδικός αγώνας των γυναικών, ανάμεσα στις δυο συμμετέχουσες, Belinda Bencic και Emma Raducanu. Επίσης την 1η μέρα θα γίνουν οι δυο πρώτοι αγώνες για το ανδρικό τουρνουά. Ο Murray θα αντιμετωπίσει τον Thiem, ενώ ο Ruud θα παίξει με τον Shapovalov.

Τη 2η μέρα θα μπουν στο τουρνουά οι Nadal και Rublev, για την ημιτελική φάση. Ο Nadal θα αντιμετωπίσει το νικητή του Thiem-Murray και ο Rublev το νικητή του Ruud-Shapovalov. Πριν τους ημιτελικούς, θα αναμετρηθούν οι δυο ηττημένοι της 1ης ημέρας, για την 5η θέση.

Την 3η και τελευταία μέρα, θα γίνει ο αγώνας της 3ης θέσης μεταξύ των δυο ηττημένων των ημιτελικών, ενώ θα ακολουθήσει ο τελικός, μεταξύ των δυο νικητών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots