ATP
Εγχειρίστηκε ο Τσιτσιπάς - επιβεβαίωσε την προετοιμασία στο Ντουμπάι

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Rolex Paris Masters / FFT
tn team Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 - 15:34

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χειρουργική επέμβαση στον αγκώνα του, καθώς και την εκκίνηση της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, στο Ντουμπάι σε 2 εβδομάδες.

Ο Στέφανος έκανε αρθροσκόπηση στην Ελβετία για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αγκώνα, που τον ταλαιπώρησε αρκετά τις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν και τον εμπόδισε να αγωνιστεί στο Masters του Παρισιού και στο ATP Finals του Τορίνου.

"Τα πράγματα συχνά γίνονται δυσκολότερα πριν γίνουν ευκολότερα, αλλά η κάθε δυσκολία μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία. Κάποιες μέρες της ζωής έχουν να κάνουν μόνο με τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά μας για το μέλλον. Υπάρχουν όμως και οι μέρες που πρέπει να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο (να περπατάς, να προχωράς) και αυτό είναι επίσης εντάξει (όταν συμβαίνει).

Σε όλους τους fans, σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την ενθάρρυνση που μου δίνετε. Συγκεντρώνομαι σε ένα υγιέστερο και ευτυχέστερο μέλλον.

Επόμενος σταθμός, η pre-season στο Ντουμπάι σε δυο εβδομάδες από τώρα και μετά ανυπομονώ να έρθει η Αυστραλία", έγραψε στην ανακοίνωσή του ο Στέφανος.

Με το δημοσίευμα αυτό, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών επιβεβαίωσε τις φήμες για εγχείρηση, διέψευσε όμως κάποιες άλλες φήμες που διέρρευσαν από τα ιταλικά μέσα και τον ήθελαν να αργεί να επιστρέψει στις προπονήσεις και να είναι αμφίβολος για το Australian Open.

Ο προγραμματισμός είναι να ξεκινήσει την προετοιμασία του σε δυο εβδομάδες από τώρα στο Ντουμπάι, όπου πέρασε και την περσινή του pre-season, ενώ σε ένα μήνα περίπου θα ξεκινήσει η σεζόν από την Αυστραλία, με τον Στέφανο να έχει στο πρόγραμμά του το ATP Cup και το Australian Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots