ATP
Ισοφάρισε για τη Σερβία ο Djokovic (vid)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Davis Cup Finals
tn team Τετάρτη, 01 Δεκεμβρίου 2021 - 22:17

O Novak Djokovic κέρδισε εύκολα τον Alexander Bublik στον δεύτερο αγώνα του προημιτελικού του Davis Cup ανάμεσα στο Καζακστάν και τη Σερβία, ισοφαρίζοντας για λογαριασμό της ομάδας του.

Ο Djokovic έκανε το καθήκον του, όπως αναμενόταν, απέναντι στον Bublik, κερδίζοντάς τον με 6-3, 6-4 σε 76 λεπτά, για να ισοφαρίσει τον προημιτελικό του Davis Cup στη Μαδρίτη.

Θυμίζουμε πως μετά από 3 ώρες και 18 λεπτά μιας επικής μονομαχίας, ο Mikhail Kukushkin κέρδισε τον Miomir Kecmanovic με 7-6 (5), 4-6, 7-6 (11) και έβαλε μπροστά το Καζακστάν στον προημιτελικό.

Πολύ διαφορετικός ήταν ο δεύτερος αγώνας της σειράς, με τον Djokovic να κερδίζει τους 26 από τους 29 πόντους στα πρώτα του σερβίς και να μην επιτρέπει στον αντίπαλό του να φτάσει σε break, σβήνοντας και τα 2 break points που αντιμετώπισε, στο 2ο game του 2ου σετ, όταν ισοφάρισε σε 1-1.

Μετά από αυτό ο Nole έκανε το break και πέρασε μπροστά με 2-1, ενώ έκτοτε δεν απειλήθηκε καθόλου από τη γραμμή του σερβίς. Στο 1ο σετ δεν είχε απειληθεί καν με break και είχε κάνει εξίσου νωρίς το break, για το 3-1.

Τα πάντα στον τρίτο προημιτελικό θα κριθούν στο διπλό, όπου ο Djokovic και ο Nikola Cacic θα αντιμετωπίσουν τους Andrey Golubev και Aleksandr Nedovyesov.

Η νικήτρια ομάδα θα παίξει στα ημιτελικά με την Κροατία, που κέρδισε από προχθές την Ιταλία με 2-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots